Libnet.ro
UNICEF

22:00

Orban despre imaginile cu presupusi membri USR-PLUS care umbla la sacii cu voturi: Nu stiu la ce va referiti

Antena3 Antena3,
Orban despre imaginile cu presupusi membri USR-PLUS care umbla la sacii cu voturi: Nu stiu la ce va referiti

Ludovic Orban a fost intrebat despre imaginile in care mai multe persoane intra intr-o camera unde par sa fie depozitate voturi si chiar pleaca cu documente din sediul Biroului Electoral din Sectorul 1. intrebat daca a vazut imaginile, Orban a spus Nu stiu la ce va referiti. continuă pe Antena3

IMAGINILE FRAUDEI LA ALEGERI: Presupusi membri USR-PLUS umbla la sacii cu voturi, paziti de jandarmi, in Sectorul 1

Mihai Gadea a prezentat in aceasta seara, in exclusivitate, imagini cu mai multe persoane, care ar fi membri USR-PLUS, care umbla la buletinele de voturi, stranse in saci, intr-o incapere a Biroului Electoral de Circumscriptie a Sectorului 1 .

Orban, despre scandalul de la Sectorul 1: Clotilde Armand a castigat cu o diferenta de peste o mie de voturi. in politica trebuie sa stii sa pierzi

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intrebat despre imaginile cu persoane care par ca umbla la voturi in Biroul Electoral al Sectorului 1, ca baza procesului-verbal incheiat in sectiile de votare candidatul PNL si USR-PLUS, Clotilde Armand, a castigat la o diferenta de peste o mie de voturi.

Antena 3 difuzeaza imagini cu persoane care umbla la sacii cu voturi in Sectorul 1 Firea acuza frauda, in timp ce Clotilde Armand spune ca imaginile sunt de la numararea voturilor Politia a demarat verificari

Antena 3 a difuzat miercuri seara imagini in care mai multe persoane ar umbla, in prezenta jandarmilor, la sacii de voturi dintr-o incapere a Biroului de Circumscriptie Electorala a Sectorului 1. Gabriela Firea a preluat imaginile pe pagina sa de Facebook si cere repetarea alegerilor, acuzand frauda, in timp ce Clotilde Armand, care si-a proclamat victoria la Primaria Sectorului 1, acuza la randul sau un Fake News pentru ca imaginile ar fi de la procesul de numarare a voturilor. Politia a anuntat ca a demarat verificari in acest caz.

Clotilde Armand, despre imaginile controvesate: Cel care urca un sac pe dulap e reprezentantul partidului lui Dan Voiculescu. Cel care plimba sacii e soferul DGASPC (VIDEO)

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS care a castigat alegerile pentru Primaria Sector 1, face noi precizari cu privire la acuzatiile de frauda referitoare la alegerile din 27 septembrie. intr-o conferinta de.

Clotilde Armand, despre imaginile din incaperea plina cu saci cu voturi: Toata aceasta manipulare este pentru intimidarea procurorului, presedintele BES 1, care are de luat o decizie la sesizarea PSD de anulare a scrutinului

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS pentru functia de primar al Sectorului 1, care si-a anuntat victoria in alegeri, intervine in scandalul imaginilor cu mai multe persoane care intra intr-o incapere in care.

Ludovic Orban, despre problemele aparute la statia de metrou Eroilor 2, unde apa a curs din tavan: Orice fel de situatie care apare trebuie remediata de consortiul care a avut contractul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi referitor la incidentul care a aparut la Statia de metrou Eroilor 2, situata pe noua Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei: Orice fel de situatie care apare trebuie.

Orban, despre discutia cu Pandele: Sunt amanunte de cancan. Cand discut cu cineva, nu bat toba in targ

Ludovic Orban a afirmat, intrebat despre discutia pe care a avut-o la telefon in noaptea alegerilor cu Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, ca are 500 de telefoane zilnic si cand discuta cu cineva nu bate toba in targ ca a vorbit cu cineva. Liderul PNL a catalogat ca amanunte de cancan, dezvaluirile Gabrielei Firea despre aceasta convorbire.

Ludovic Orban, despre filmarea cu sacii de voturi: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, in debutul sedintei de Guvern, felicitari ministrilor pentru organizarea alegerilor si a afirmat ca marea bomba mediatica a fost un mare fas. E o obisnuinta ca la postul respectiv de televiziune infractorii sa fie prezentati oameni cinstiti si oamenii cinstiti sa fie prezentati ca hoti, a declarat Orban.

Orban, despre lipsa locurilor la ATI in unele orase: Am discutat cu ministrul Tataru sa crestem capacitatea

Premierul Ludovic Orban spune ca a discutat cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre cresterea capacitatii in sectiile de Terapie Intensiva, dupa ce in unele spitale nu mai sunt locuri, precizand ca poate fi marita capacitatea la Institutul Matei Bals, poate fi pusa in functiune sectia ATI de la Spitalul Witting sau pot fi transformate in spitale COVID unitati medicale precum Spitalul Colentina.

Ludovic Orban, despre eventuale masuri in contextul numarului de cazuri de COVID-19 in Bucuresti: Nu am trecut de o rata de 1,5% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de declaratii jurnalistilor, in cursul zilei de joi. Presedintele PNL a discutat despre numarul alarmant al cazurilor de COVID-19, dar si despre masurile ce se impun pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )