Libnet.ro
UNICEF

18:00

MADR Legume si fructe autohtone in pietele agroalimentare din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MADR Legume si fructe autohtone in pietele agroalimentare din tara noastra

In aceasta perioada, in pietele agroalimentare din intreaga tara se regasesc din abundenta legume si fructe de sezon din productia autohtona. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Agriculturii a aplicat amenzi de peste 90.000 lei comerciantilor de legume si fructe

Comerciantii de legume si fructe au fost amendati cu peste 90. 000 lei, a anuntat marti Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), care precizeaza ca, impreuna cu Directiile pentru Agricultura Judetene DAJ) efectueaza controale permanente in toate pietele agroalimentare din Bucuresti si din celelalte municipii din tara.

Marturia dureroasa a unui chirurg care pleaca din tara dupa o cariera de trei decenii: Am ajuns la concluzia ca locul meu nu mai este aici

Doctorul chirurg Florin Grecu, din cadrul Spitalul de Urgenta Sfantul Spiridon, va pleca definitiv din tara, dupa o cariera de 28 de ani. Pacientii din Moldova si nu numai il stiu ca pe doctorul care.

Cat costa un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. intre 1 si 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oras din tara

Untold 2019 se apropie cu pasi repezi! Cu toate ca preturile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzica organizate vara de vara, majoritatea tinerilor gasesc resurse pentru a avea noi experiente. Cat costa un bilet la Untold pentru 4 zile? Cat costa un bilet la Untold pentru cele 4 zile? Dupa Neversea .

Cazul Sorina. Avocatul familiei fostei asistente maternale, plangere pe numele procuroarei care a intervenit pentru preluarea fetitei: Nu s-a stiut de plecarea din tara a Sorinei

Avocatul familiei Saramat, cea care a crescut-o pe Sorina, a depus la Sectia de anchetare a magistratilor o plangere pe numele Mariei Piturca, procuroarea care a intervenit pentru preluarea fetitei de la fosta asistenta maternala, pe care o acuza de rapire si constituire de grup infractional organizat. Aparatorul mai sustine ca plecarea din tara a Sorinei i-a luat prin surprindere si este revoltatoare.

Salina Slanic gazduieste cel mai mare planetariu din tara noastra

Cel mai mare planetariu din tara noastra a fost inaugurat la Salina Slanic Prahova, amfitrionul evenimentului fiind cosmonautul Dumitru Prunariu.

Una buna, alta rea: IT-istii romani, cei mai bine platiti din tara, dar cu cele mai mici salarii din regiune

De multi ani deja, IT-istii se numara printre cei mai bine platiti angajati din Romania, insa, prin comparatie cu specialistii din regiune, salariile de peste 800 de euro ale romanilor se claseaza pe ultimul loc.

Cod portocaliu de vijelie si grindina in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis luni o avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru localitati din judetul Alba, valabila pana in jurul orei 14:00. Astfel, in localitatile Aiud,.

Probleme mari la iesirea din tara de la Giurgiu, coloane mari de masini asteapta sa treaca in Bulgaria

La aceasta ora, in punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se inregistreaza coloane mari de autoturisme pe sensul de iesire din Romania inspre Bulgaria, din cauza volumului mare de autoturisme si a faptului ca autoritatile de frontiera bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptata volumului mare de trafic, informeaza compania de drumuri.

Cazul Sorina. Fata de 8 ani din Baia de Arama a iesit din tara impreuna cu parintii adoptivi

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, a iesit duminica din tara impreuna cu parintii adoptivi, dupa ce Judecatoria Slatina a decis, joi, ca aceasta poate face acest lucru, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )