Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Ce regiune trebuie evitata in aceasta perioada

B1 B1,
MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Ce regiune trebuie evitata in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorii pentru romanii ce tranziteaza sau doresc sa mearga in Bosnia si Hertegovina. continuă pe B1

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Trafic rutier intens in Croatia, in toata luna august

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Croatia pe durata lunii august, in conditiile in care, din cauza varfului de sezon estival, circulatia rutiera se in.

Ministerul Afacerilor Externe: Atentionare de calatorie pentru Grecia, Croatia, Serbia si Portugalia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis mai multe atentionari de calatorie pentru Grecia, Croatia, Serbia si Portugalia, din cauza caniculei care se anunta in urmatoarele zile si a incendiilor de vegetatie care se pot produce.

MAE, atentionare de calatorie in UNGARIA: Romanii care vor sa paraseasca tara trebuie sa afle asta! Detalii de ULTIM MOMENT

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Ungaria ca sistemul pentru plata taxelor rutiere din aceasta tara nu va fi.

MAE, atentionare de calatorie in Spania: Greva generala da peste cap vacantele romanielor

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, ca exista riscul declansarii.

Atentionare de calatorie pentru Muntenegru - Temperaturi ridicate si incendii de vegetatie

Play Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau .

Vesti proaste pentru romani. Salariile bugetarilor, la un pas sa fie taiate. Noi taxe si impozite

Ministerul Finantelor Publice a facut public, marti 7 august, proiectul rectificarii bugetare. Desi, in prezentare, apare ca Ministerul propune o rectificare bugetara pozitiva, se observa in cadrul proiectului faptul ca se taie din fondurile unor institutii si se introduce noi taxe. Ce propune proiectul rectificarii bugetare MFP propune o rectificare bugetara pozitiva, este prezentarea .

MAE ii pune in garda pe romani: Ce tara europeana trebuie evitata incepand de luni

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie, avertizandu-i pe romanii aflati in Portugalia ca incepand, incepand de luni, 12 august, autoritatile au declarat stare de alerta, dat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )