Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Afacerilor Externe: Atentionare de calatorie pentru Grecia, Croatia, Serbia si Portugalia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Afacerilor Externe: Atentionare de calatorie pentru Grecia, Croatia, Serbia si Portugalia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis mai multe atentionari de calatorie pentru Grecia, Croatia, Serbia si Portugalia, din cauza caniculei care se anunta in urmatoarele zile si a incendiilor de vegetatie care se pot produce. continuă pe Wall-Street Ro

ATENTIONARE DE CALATORIE iN GRECIA: Transport naval suspendat

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca, urmare a unor defectiuni intervenite la nava care asigura transportul autovehiculelor.

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Ce regiune trebuie evitata in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorii pentru romanii ce tranziteaza sau doresc sa mearga in Bosnia si Hertegovina.

Atentionare de calatorie pentru Muntenegru - Temperaturi ridicate si incendii de vegetatie

Play Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau .

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Spania: Greva generala pe aeroportul El-Prat, din Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, ca, in conformitate cu informatiile publicate in mass-media locale, vineri va incepe o greva generala pe aeroportul El-Prat din Barcelona, relateaza Agerpres.

Avertizari transmise de Ministerul de Externe: Cod rosu de incendii pentru Grecia Coduri de canicula pentru Croatia si Serbia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis mai multe atentionari de calatorie, avertizandu-i pe romani ca pentru Grecia exista cod rosu de incendii de vegetatie, sambata, in mai multe regiuni, in timp ce in Croatia si Serbia sunt in vigoare coduri de canicula, fiind prognozate temperaturi de pana la 38 de grade Celsius.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Vineri, greva generala pe Aeroportul El-Prat din Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Spania, ca, in conformitate cu informatiile publicate in mass-media locala, in data de 9 august 2019, se va declansa o greva generala pe aeroportul El-Prat din Barcelona.

Ministrul Afacerilor Externe, discutii cu ambasadorul malaysian despre situatia romanilor condamnati la moarte pentru trafic de droguri

Ramona Manescu, ministrul Afacerilor Externe, a discutat cu Abdullah Zawawi bin Tahir, ambasadorul agreat al Malaysiei la Bucuresti, referitor la cooperarea bilaterala in domeniul justitiei si afacerilor interne pr.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Trafic rutier intens in Croatia, in toata luna august

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Croatia pe durata lunii august, in conditiile in care, din cauza varfului de sezon estival, circulatia rutiera se in.

MAE, atentionare de calatorie in UNGARIA: Romanii care vor sa paraseasca tara trebuie sa afle asta! Detalii de ULTIM MOMENT

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Ungaria ca sistemul pentru plata taxelor rutiere din aceasta tara nu va fi.

MAE, atentionare de calatorie in Spania: Greva generala da peste cap vacantele romanielor

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, ca exista riscul declansarii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )