Libnet.ro
UNICEF

18:00

NEWS ALERT Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din functie a lui Felix Banila

România Liberă România Liberă,
NEWS ALERT Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din functie a lui Felix Banila

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind eliberarea din functia de procuror-se. continuă pe România Liberă

Felix Banila si-a dat demisia din fruntea DIICOT. Iohannis a semnat decretul de eliberare din functie

Update:Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 2 octombrie a. c. , decretul privind eliberarea din functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a.

Zi speciala pentru credinciosii din Romania. Arsenie Boca ar fi implinit astazi 109 ani!

In ziua de 29 septembrie 1910 se nastea Arsenie Boca, un copil care avea sa faca istorie in Romania, printre credinciosii din toata tara, si care acum este la un pas sa devina sfant! Mii de romani se roaga efectiv la parintele Arsenie Boca, trecut in nefiinta de doar 30 de ani! 109 ani ar .

Felix Banila a demisionat de la conducerea DIICOT

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror-sef al DIICOT a lui Felix Banila, ca urmare a demisiei acestuia.

Miting masiv al opozitiei la Moscova pentru eliberarea protestatarilor inchisi

Aproximativ 20. 000 de persoane participa duminica la un miting autorizat la Moscova pentru a cere el.

Metrorex a semnat Protocolul pentru construirea unei noi statii intre Berceni si Soseaua de Centura

Ministerul Transporturilor, Metrorex si Primaria Sector 4 au semnat marti un Protocol cu privire la .

Doi fosti directori ai companiei Aeroporturi Bucuresti si o angajata, trimisi in judecata de DNA. Femeia a stat la serviciu 56 de minute, dar a semnat condica pentru 432 de ore

DNA a trimis in judecata o fosta salariata a Companiei Aeroporturi Bucuresti care ar fi fost angajata fictiv, fara a se prezenta la serviciu, dar beneficiind de salariu sau de masina. Ea a semnat in fals in condica de prezenta pentru 432 de ore, in realitate fiind prezenta la serviciu doar 56 de minute - cele patru dati in care s-a prezentat la sediul companiei pentru a semna condica. Alaturi de ea, au fost trimisi si doi fosti directori ai companiei.

Statul roman va asigura tratamentul pe viata pentru ranitii din Colectiv, promite Sorina Pintea: Suntem datori acestor tineri

Problema asigurarii de catre Ministerul Sanatatii a tratamentului pe toata durata vietii pentru supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv ar urma sa fie rezolvata in urma unei intalniri cu reprezentantii acestora, ce va avea loc vineri, spune ministrul Sorina Pintea, care da asigurari ca nu vor fi probleme si spune ca suntem datori acestor tineri.

Europarlamentarul PSD Carmen Avram, apreciata de jurnalistii Financial Times pentru prestatia din timpul audierii candidatului la postul de comisar european pentru Agricultura

Europarlamentarul PSD Carmen Avram este apreciata de jurnalistii de la Financial Times, intr-un articol publicat miercuri, pentru insistenta cu care a incercat sa afle informatii concrete de la candidatul la.

Carmen Avram, europarlamentar PSD, apreciata de jurnalistii Financial Times pentru prestatia din timpul audierii candidatului la postul de comisar european pentru Agricultura

Carmen Avram, europarlamentar PSD, este apreciata de jurnalistii de la Financial Times, intr-un articol publicat miercuri, pentru insistenta cu care a incercat sa afle informatii concrete de la candidatul la.

Statul ar putea desfiinta ajutorul de 52.000 euro pentru firme, din Programul Comert 2019

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a analizat posibilitatea de a renunta la editia 2019 a programului Comert, prin care firmele mici si mijlocii puteau primi fonduri nerambursabile de maximum 250. 000 de lei fiecare 52. 000 euro), dar nu a fost luata o decizie finala, a declarat, luni, un oficial al institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )