Libnet.ro
UNICEF

10:30

MAE, ATENTIONARE pentru romanii care vor sa plece in vacanta in Grecia: RISC RIDICAT de incendii in mai multe insule. Care sunt zonele VIZATE

B1 B1,
MAE, ATENTIONARE pentru romanii care vor sa plece in vacanta in Grecia: RISC RIDICAT de incendii in mai multe insule. Care sunt zonele VIZATE

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru mai multe zone din Grecia, unde exista un risc ridicat de incendii de padure grad 4 din 5), din cauza temperaturilor ridicate si a. continuă pe B1

MAE, avertisment pentru romanii aflati in Grecia incepand cu 29 iunie: Exista un risc ridicat de incendiu de padure

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii care se afla in Grecia incepand cu data de 29 iunie, avetizandu-i ca exista un risc ridicat de incendiu de padure din cauza.

Comisia pe codul electoral: Vot prin corespondenta si anticipat pentru romanii din diaspora, la alegerile prezidentiale. Ce alte modificari vor fi aduse legislatiei electorale

La alegerile prezidentiale din acest an, alaturi de votul clasic vor functiona si votul prin corespondenta si cel anticipat, pe durata a trei zile, care vor fi valabile numai pentru diaspora, unde mii de romani care au stat la cozi interminabile nu au putut vota in 26 mai, a decis Comisia speciala pentru Codul electoral, care a acordat raport favorabil proiectului de lege pentru modificarea unor acte normative in materie electorala. Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin Buica, a spus ca votul electronic ar putea fi aplicat din anul 2024.

Lovitura pentru cei care au masini diesel. Ce masuri vor lua statele UE pentru a combate poluarea

Cei care au masini diesel ar putea sa primeasca o noua lovitura din partea autoritatilor. Motivul este, evident, poluarea excesiva din marile orase, asa ca Uniunea Europeana va lua noi masuri pentru a o combate. Lovitura pentru cei cu masini diesel, dar in beneficiul lor in toata aceasta batalie cu poluarea, un inamic pe care .

Masura pentru soferi care a intrat in vigoare din luna iunie. Ce trebuie sa ai obligatoriu in masina

Anunt de ultima ora pentru soferi! De acum, conducatorii auto nu vor mai putea folosi fraudulos tahograful. Acesta va urma sa fie inlocuit cu unul inteligent ce va trebui instalat obligatoriu pe masinile de transport care au fost inmatriculate dupa data de 15 iunie 2019. Tahograf inteligent, instalat obligatoriu pe masini Tahograful inteligent a fost .

MAE avertizeaza romanii care calatoresc in Grecia: risc ridicat de incendii de padure

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis vineri o atentionare de calatorie pentru Grecia, in care avertizeaza ca, incepand de sambata, in mai multe regiuni din aceasta tara exista un risc ridicat de incendii de padure.

Ministerul de Externe, avertisment pentru romanii din Spania: Temperaturile vor atinge cote alarmante

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care se afla sau urmeaza sa tranziteze, in perioada 27 iunie - 1 iulie, Spania. Acestia sunt avertizati ca sunt asteptate.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Risc ridicat de incendii in mai multe regiuni

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila a precizat ca se mentine un.

Clipe de cosmar pentru o familie plecata in vacanta de vis. O tanara a murit dupa ce a fost sfasiata de trei rechini, sub privirile disperate ale parintilor

Clipe de cosmar pentru o familie plecata in vacanta de vis. Jordan Lindsey, din California, a fost atacata cand facea snorkeling langa Insula Rose, scrieABC News. Parintii ei, care erau in.

Ministerul de Externe, avertisment pentru romanii care merg in Croatia: Cod portocaliu de canicula

Alerta de calatorie pentru romanii care se afla sau urmeaza sa calatoreasca in Croatia. Ministerul de Externe informeaza ca autoritatile locale au emis un cod portocaliu pentru temperaturi ridicate,.

HOROSCOP. Zodile care vor avea un sezon al Racului perfect. Li se intampla doar lucruri bune

Sezonul Racului aduce doar bucurie pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Este luna ta, cea in care stralucesti cel mai tare si in care faci valuri oricunde ai merge. Toti ochii sunt atintiti.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )