Libnet.ro
UNICEF

06:46

MAE, recomandari pentru romanii care calatoresc in tari unde a fost confirmat coronavirus

România Liberă România Liberă,
MAE, recomandari pentru romanii care calatoresc in tari unde a fost confirmat coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care se afla sau intentioneaza sa calator. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Anuntul eMAG pentru romanii care vor sa cumpere, dar n-au bani suficienti

EMAG mai are cateva zile cu preturi bune, dar mai ales cu un sistem eficient prin care sa cumperi chiar daca nu-ti permiti acum. Daca tot vrei electronice si electrocasnice sau poate ceva.

Epidemia de coronavirus. Recomandarile MAE pentru romanii care calatoresc in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) recomanda cetatenilor romani care se afla sau intentioneaza sa calatoreasca in strainatate sa se informeze din timp cu privire la masurile dispuse de autoritatile din tara de destinatietranzit, in contextul demersurilor de gestionare si limitare a raspandirii infectiei cu COVID-19.

Vesti EXCELENTE pentru ROMANII nascuti inainte de 1970! Ministrul Muncii a facut anuntul asteptat de toata lumea

Anunt important pentru romanii care au varsta peste 50 de ani si sunt someri. Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, a facut anuntul ce ii vizeaza pe acestia. Sunt cursuri si mi-am.

E LEGE! Ce PENSIE vor primi ROMANII care NU AU COTIZAT niciodata la STAT! DECIZIA momentului, in ROMANIA

Vesti bune pentru romanii care nu au lucrat niciodata in viata lor. Statul le va oferi si lor o pensie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut anuntul. Cu privire la pensia minima, in acest.

Ce drepturi au turistii care calatoresc cu avionul in zonele afectate de coronavirus

Ti-ai cumparat bilet de avion cu mult timp inainte de epidemia cu coronavirus, iar acum parca nu-ti prea mai vine sa pleci? Noile cazuri de infectii cu coronavirus dau peste cap industria turismului, companiile aeriene si pe calatori in egala masura. China, Italia, Coreea de Sud si Iran au raportat noi cazuri de infectii cu .

Andra, mesaj pentru romanii din Italia. Concerte anulate: Trebuie sa ne gandim la sanatate!

Andra a trasnmis un mesaj pe contul de Instagram pentru romanii din Italia. Artista a fost nevoita sa-si anuleze concertul din Padova din cauza amenintarii coronavirusului, care a pus stapanire pe Italia. Andra, mesaj pentru romanii din Italia Andra a postat un amplu mesaj pe contul de socializare in care spune ca este cu gandul .

Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

La ora actuala nu existacazuri de coronavirus in Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Cel putin, pentru moment, asa au declarat autoritatile romane, in conferinta de presa de aseara. Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, .

Ce risca romanii care nu respecta perioada de carantina la domiciliu. Pedeapsa este crunta

In plina criza epidemiologica, la nivel mondialsi european, autoritatile romane incearca, pe cat posibil, sa duca la stadiul de risc minim o posibila infectie in Romania. in aceste conditii Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a facut cateva precizari importante, tot in cadrul conferintei de presa de luni seara, din sediul ministerului pe care il conduce.

CORONAVIRUS |Salarii mai mici pentru romacentnii care intra an carantina sau izolare la domiciliu

Autoritae155;ile romacentne, prin Ordinul ministrului Sanatae155;ii, au stabilit ca, la sosirea pe teritoriul Romacentniei, toe155;i calatorii asimptomatici din zonele afectate de coronavirus, respectiv Hubei China) e153;i cele 11 localitae155;i din Italia, vor intra an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )