Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: Restrictii pentru romanii care calatoresc in Germania. Cetatenii din 7 judete trebuie sa prezinte un test negativ pentru COVID-19

B1 B1,
MAE: Restrictii pentru romanii care calatoresc in Germania. Cetatenii din 7 judete trebuie sa prezinte un test negativ pentru COVID-19

Incepand de vineri, 7 august, autoritatile din Germania au modificat conditiile de intrare pe teritoriul statului pentru turistiicare provin din zone in care numarul de imbolnaviri cu COVID-19 este. continuă pe B1

MAE: Romanii care merg in Elvetia vor intra in carantina pentru 10 zile, incepand cu data de 8 august

Romanii care merg in Elvetia sau turistii care trec prin Romania in drum spre Elvetia vor intra in carantina pentru o perioada de 10 zile, imediat dupa sosirea pe teritoriul elvetian, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Noile prevederi vor intra in vigoare de la data de 8 august, ora 00.

Numeroase restrictii pentru Simona Halep! Anuntul facut de organizatorii US Open

Simona Halep a decis in ultimul moment sa se inscrie la US Open 2020, competitie care va avea loc in perioada 31 august 13 august. Romanca va astepta pana aproape de startul competitiei pentru a decide daca va face deplasarea la New York. in cazul in care nu se retrage in ultima clipa, Halep .

Elvetia si Liechtenstein impun restrictii pentru romani: Carantina la domiciliu pentru 10 zile!

Noi restrictii pentru romani. Liechtenstein si Elvetia anuntaca, avand in vedere evolutia epidemiologica din Romania,incepand cu data de 8 august 2020, ora 00:00, toate persoanele, care in.

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune .

CORONAVIRUS |Germania: Oamenii care calatoresc din regiuni de risc, obligati sa se testeze, de sambata

De sambata, persoanele care vin in Germania din regiuni de risc vor fi obligati sa se testeze pentru noul coronavirus, potrivit unui anunt facut joi de ministrul german al sanatatii, Jens Spahn. Totodata, of.

Rate mai mici pentru romanii cu credite in lei. BNR, decizie istorica: a redus dobanda cheie la 1,5%

Romanii cu credite in lei, calculate in functie de indicele ROBOR, vor avea mai putin de platit, dupa decizia istorica a BNR. in incercarea de a contracara socurile epidemiei de coronavirus, Banca National.

DigiSport: Hai, gata. Sunt liber! Sainz, replica dura pentru Hamilton, care l-a criticat ca n-a ingenuncheat pentru blacklivesmatter

Spaniolul Carlos Sainz 25 de ani), pilotul McLaren-Renault, a primit numeroase critici pentru ca nu a ingenuncheat la protestele anti-rasism din Formula 1.

Patru persoane au murit dupa ce au baut dezinfectant pentru maini. Care e substanta periculoasa ce i-a ucis

Patru oameni au murit si alti 11 au fost spitalizati in Arizona si New Mexico, dupa ce au baut dezinfectant pentru maini. Produsul continea metanol, un tip de alcool care poate fi otravitor daca este inghitit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )