Libnet.ro
UNICEF

15:45

Maghiarii din Tinutul Secuiesc: vrem mai multi romani pe aici

Adevărul Adevărul,
Maghiarii din Tinutul Secuiesc: vrem mai multi romani pe aici

Tocmai m-am intors de la Universitatea de Vara de la Izvorul Muresului de unde am sa va impartasesc cateva ganduri. Desfasurata in inima Romaniei, in Tinutul Secuiesc , am avut ocazia ca pe parcursul a 5 zile sa vad problemele cetatenilor romani de etnie maghiara din aceasta parte a Romaniei. continuă pe Adevărul

Salariile care ii fac sa plece din tara: pe ce joburi din strainatate se bat cei mai multi romani

Cu salarii de 1. 600 de euro pe care le pot avea in contract, multi dintre romani prefera sa ia calea strainatatii pentru un trai mai bun. Wall-Street. ro va prezinta posturile pe care s-au batut cei mai multi romani, de la inceputul anului pana in.

Tot mai multi romani emigreaza in Olanda

Numarul imigrantilor romani in Olanda s-a dublat in prima jumatate a lui 2014 fata de anul trecut. Astfel, numarul romanilor din tara lalelelor a crescut cu 8. 600 persoane, pana la 76.

Mai multi militari au lesinat in timpul festivitatilor de Ziua Marinei, de la Constanta

Mai multi marinari militari au lesinat, vineri dimineata, in timpul festivitatilor de Ziua Marinei, de la Constanta, avand nevoie de ingrijiri medicale. in timpul slujbei religioase oficiate de mai multi.

Mai multi investitori sunt interesati de hidrocentrala Tarnita

Compania de proiect pentru hidrocentrala Tarnita Lapustesti a anuntat, ieri, ca exista mai multi investitori interesati sa participe la investitia evaluata la un miliard de euro.

300 de jandarmi in misiune in minivacanta de Sfanta Marie. Cei mai multi, in zona bisericilor si manastirilor din judet

Se apropie mini-vacanta de Sfanta Marie. Peste tot in judet in unele lacase de cult este agitatie mare, mai ales unde sunt asteptati mii de credinciosi veniti din tara si din afara ei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )