Libnet.ro
UNICEF

06:45

Magistratii cer pedepse marite pentru inconstientii care nu respecta masurile de izolare

Adevărul Adevărul,
Magistratii cer pedepse marite pentru inconstientii care nu respecta masurile de izolare

Magistratii solicita Parlamentului si Guvernului inasprirea drastica a legislatiei penale, cu pedepse care sa ajunga si pana la 15 ani de inchisoare, pentru cei ce incalca masurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase. continuă pe Adevărul

Trei senatori liberali propun marirea pedepselor pentru cei care nu respecta izolarea la domiciliu sau carantina

Senatorii liberali Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu si Laura Scantei au preluat propunerea legislative formulate de asociatia procurorilor AMASP de inasprire a pedepselor pentru persoanele care nu respecta izolarea.

Se cer pedepse mai mari in Romania, in plina pandemie de coronavirus: 7 ani de inchisoare pentru fuga din izolare

O asociatie a procurorilor vine cu o solicitare surprinzatoare pentru Guvern. Anchetatorii cer sa fie crescute pedepsele pentru romanii care pleaca din izolare. Acestia ar putea fi pedepsiti chiar si cu 7 ani de inchisoare.

Lege neobisnuita in Bulgaria - inchisoare pentru cei care provoaca panica si pedepse pentru medici -proiect

Timp de cinci ani poate sta in inchisoare oricine disemineaza informatii false despre coronavirus, sanctiuni severe se vor aplica si pentru medicii care nu ajuta in cazuri de epidemie, va exista posibilitatea ca angajatorii sa acorde concedii platite si neplatite angajatilor si fara consimtamantul celor din urma, potrivit proiectului de lege al partidului de guvernamant de la Sofia, informeaza Sega.

Liberalii cer marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

In contextul raspandirii epidemiei de coronavirus, senatorii PNL Alina Gorghiu, Laura-Iuliana Scantei si Daniel Fenechiu au redactat o initiativa legislativa de modificare a Codului penal pentru majorarea pedepselor pentru cei care propaga polile contagioase. Pedeapsa cu inchisoarea ar putea ajunge si pana la 15 ani.

Alina Gheorghiu cere marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

Alina Gorghiu a anuntat ca a finalizat un proiect de lege prin care solicita marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase.

Alina Gorghiu cere marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

Alina Gorghiu a anuntat ca a finalizat un proiect de lege prin care solicita marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase.

300 milioane Euro, fonduri UE totale pentru lucratorii care vor intra in somaj tehnic. Ministri: Vrem sa mergem mai departe si cu fondurile pentru startup-uri

Statul va utiliza fonduri europene totale de 300 de milioane de euro pentru finantarea masurilor de sprijin pentru lucratorii care vor fi trimisi in somaj tehnic de diverse companii ca urmare a scaderii activitatii economice din Romania, in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19. Informatia vine de la ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, care a mai spus ca va merge mai departe si cu liniile de finantare pentru startup-uri create de studenti si romani care se repatriaza din diaspora. Si ministrul Dezvoltrii Regionale, Ion Stefan, a afirmat ca va merge mai departe cu lansarea liniei de finantare POR 2. 2-IMM prin care se acorda fonduri nerambursabile de maximum 1 milion de euro unor firme.

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara. Dupa ore in sir de asteptare la vama, o parte dintre ei au fost trimisi spre casa cu autocarele cu care au venit. inainte insa, au semnat formulare prin care s-au angajat ca odata ajunsi in localitatea de domiciliu vor intra in izolare. Pentru ca ei provin din zona galbena a Europei, nu vor fi escortati de politie si nici nu e nevoie sa fie bagati in carantina. Abia dupa orele pranzului, haosul de intrarea in vama a inceput sa se diminueze.

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

Ce masuri cer antreprenorii romani pentru a iesi cu bine din criza COVID-19

Peste 98% dintre 8374 antreprenori care au participat la un sondaj realizat de CNIPMMR au spus ca ii afecteaza sau urmeaza sa ii afecteze masurile adoptate in contextul limitarii infectiei cu COVID-19. Printre principalele efecte pe care antreprenorii le-au mentionat in contextul COVID 19, se numara scaderea vanzarilor, scaderea cifrei de afaceri si suspendarea temporara a activitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )