Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mai bine de jumatate din galatenii diagnosticati cu COVID-19 s-au vindecat. Niciun deces inregistrat in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Mai bine de jumatate din galatenii diagnosticati cu COVID-19 s-au vindecat. Niciun deces inregistrat in ultimele 24 de ore

945 de persoane sunt izolate la domiciliu, iar 403 galateni sunt plasati in carantina institutionalizata. 79 de persoane infectate cu noul coronavirus au decedat. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bine platiti ciclisti din lume

Publicatia franceza LEquipe a publicat o lista cu cei mai bine platiti zece rutieri din lume la ora actuala.

Audierile primului proces al lui Gheorghe Dinca s-au incheiat dupa mai bine de trei ore

Primul termen din procesul lui Gheorghe Dinca s-a incheiat dupa mai bine de trei ore de audieri in care barbatul s-a aflat fata in fata cu familia Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, cele doua tinere pe care le-ar fi ucis.

Primul proces al lui Gheorghe Dinca s-a incheiat dupa mai bine de trei ore de audieri

Primul termen din procesul lui Gheorghe Dinca s-a incheiat dupa mai bine de trei ore de audieri in care barbatul s-a aflat fata in fata cu familia Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, cele doua tinere pe care le-ar fi ucis.

Efectele fake news si ale teoriilor conspiratiei: Turnurile de telefonie 5G au inceput sa fie incendiate in mai multe tari din Europa

Vandalii si conspirationistii au o noua tinta: turnurile de telefonie 5G. Sub titlul, in Europa, vrajitoarele au inceput sa fie din nou arse pe rug, publicatia Politico atentioneaza ca in mai multe tari din Europa turnurile 5G au fost incendiate, asa cum in Evul Mediu multe femei au fost arse pe rug pe motiv ca ar fi vrajitoare. Zeci de turnuri 5G au fost incendiate in Olanda, Italia, Irlanda, Belgia, Cipru si Marea Britanie. Vandalii isi motiveaza actiunile pe teorii absurde, precum faptul ca statiile 5G ar raspandi coronavirusul, ori ca radiatiile emise ar slabi sistemul imunitar. Sustin char ca boala COVID-19 nu ar exista, ci ar fi doar un mit pentru a ascunde efectele 5G.

Anuntul pentru cei care vor apartament la bloc. Decizia pe care ar lua-o cea mai mare banca din Romania

Nu e o surpriza ca, in mai putin de doua luni, sistemul bancar s-a confruntat cu cateva probleme mari. Mai nou, bancile din Romania se pregatesc de-o decizie radicala care influenteaza.

Informare meteo de ultima ora: Ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu o avertizare de ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe zone din tara, valabila pentru mai multe zile.

ANPC: Amenzi de circa 44 de mii de lei in mai multe piete din judetul Hunedoara

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat la sfarsitul saptamanii trecute amenzi contraventionale in valoare de 44. 000 de lei operatorilor economici din mai multe piete din judetul Hunedoara, potrivit unui comunicat remis luni de ANPC.

Novak Djokovic sta 16 ore pe zi nemancat. Care este dieta pe care jucatorul profesionist de tenis o urmeaza. Dorm mai bine si am mai multa energie de-a lungul zilei

Dezvaluirile jucatorului profesionist de tenis Novak Djokovic a uimit pe toata lumea. Acesta a marturisit ca urmeaza o dieta extrema si sta nemancat timp de 16 ore pe zi. Ba mai mult, jucatorul sarb face.

Peter Sagan, cel mai bine platit ciclist din lume. Salariul colosal incasat de slovac

Slovacul Peter Sagan, de la echipa Bora-Hansgrohe, triplu campion mondial, este ciclistul cu cel mai.

Una dintre cele mai prestigioase universitati din lume isi va desfasura cursurile online anul urmator

Universitatea Cambridge din Marea Britanie isi va desfasura cursurile online pe intreaga durata a urmatorului an academic, in contextul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )