Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mihaela Radulescu are emotii. Fiul sau de 15 ani are o iubita majora!

ADPM ADPM,
Mihaela Radulescu are emotii. Fiul sau de 15 ani are o iubita majora!

Mihaela Radulescu traieste primele emotii in calitate de mama de baiat ajuns la varsta adolescentei. Ayan are o prima relatie amoroasa asumata. Cu o tanara majora. continuă pe ADPM

BOMBA BOMBELOR in showbiz: Cine este NORA Mihaelei Radulescu. Fiul ei, Ayan (15 ani) are deja o iubita majora... (FOTO)

Mihaela Radulescu e la un pas de a fi soacra. Vedeta tv a dezvaluit ca fiul ei, Ayan , a ajuns deja la varsta la care ii aduce fete acasa, pe care le prezinta drept iubitele lui. De ceva vreme, baiatul are o.

Mihaela Radulescu, proiect de senzatie la PRO TV! Va prezenta una dintre emisiunile emblema ale postului

Mihaela Radulescu revine pe sticla, cu un proiect senzational la PRO TV. Dupa ce a prezentat Ferma. Un nou inceput si a fost jurat la Romanii au Talent, bruneta intra in bucatarie. Mihaela Radulescu, proiect de senzatie la PRO TV! Conform informatiilor aparute, Mihaela Radulescu va prezenta noul sezon Masterchef, care revine pe sticla dupa .

Mihaela Radulescu revine intr-o noua emisiune la Pro TV: ce rol va avea

Prezentatoarea TV Mihaela Radulescu 50 de ani) revine intr-o noua emisiune a postului Pro TV, unde va avea un rol special, dar nu permanent.

Mihaela Radulescu prezinta noul MasterChef

Mihaela Radulescu a fost aleasa sa prezinte noul sezon MasterChef, la Pro TV. O vom vedea pe sticla patru seri pe saptamana.

Surpriza sezonului la PRO TV: Mihaela Radulescu REVINE la carma unui show de SENZATIE!

Mihaela Radulescu revinepe micile ecrane! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. Potrivitcancan. ro, vedetaar urma.

Sinteza zilei. O tanara sechestrata de la varsta de 15 ani si trimisa de proxeneti in Italia rupe tacerea

In aceasta seara la Sinteza zilei Mihai Gadea difuzeaza filmul misterelor si al uriaselor controverse in scandalul Caracal. O tanara sechestrata de la varsta de 15 ani si constransa sa se prostitueze.

Spitalul de Psihiatrie Sapoca, o oala sub presiune de 15 ani. Sectia de alcoolici s-a transformat in pavilion de lux, cu plata

Medicul Maria Cristache, fost director al Spitalului de psihiatrie Sapoca, descrie motivele pentru care unitatea medicala a fost o oala sub presiune in ultimii 15 ani.

Caz revoltator in Targu Mures! Un adolescent de 15 ani a murit inecat intr-o piscina. in zona nu era niciun salvamar

Un adolescent de 15 ani si-a pierdut viata dupa ce s-a inecat in piscina unui strand din TarguMures. Tanarul era cu mai multi prieteni, iar unul dintre ei a povestit ca adolescentul a dat semne.

Sperante pentru olimpicul de 15 ani nenorocit pe viata intr-un accident rutier. Adolescentul a ajuns in Germania pentru tratament

Dan Mircea Tenea 15 ani), olimpic la istorie, va incepe tratamentul care s-ar putea dovedi crucial pentru recuperarea lui neuro-motorie. Pe 9 aprilie 2018, adolescentul a suferit rani grave la cap dupa ce un preot a intrat cu masina pe contrasens, lovind frontal autovehiculul in care acesta se gasea.

Cine este sotia lui Ernest de la Ochii din Umbra. Vedeta Kanal D are o casnicie de 7 ani: Agonie si extaz!

Ernest ii demasca pe cei care isi insala partenerii de viata, iar asta ii ocupa foarte mult timp. Asta nu ii afecteaza insa viata de familie. Prezentatorul emisiunii Ochii din Umbra, de la Kanal D, este casatorit de 7 ani si marturiseste ca este extrem de fericit alaturi de sotia si fiul lui. Ernest este .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )