Libnet.ro
UNICEF

19:00

MAI, dupa ce ucigasul politistului din Timis a fost prins: Nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului

Antena3 Antena3,
MAI, dupa ce ucigasul politistului din Timis a fost prins: Nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului

Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Prinderea lui nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului nostru, Cristian. continuă pe Antena3

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Informatii exclusive si imagini socante de la operatiunea capturarii - VIDEO

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Ranit si inarmat, se ascundea in casa unui prieten, la sapte kilometri de locul crimei care a indoliat Politia. La brau tinea pistolul cu care l-a.

Ucigasul politistului din Timis, capturat. Era la un pas sa ucida din nou. Cum a fost gasit

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe o retea de socializare, un mesaj despre prinderea recidivistului din Timis. Acesta a ucis, in cursul zilei de duminica, un politist. Acum, foarte aproape de a comite o alta fapta teribila. Cum s-a petrecut totul? Ucigasul din Timis, prins in fapt de politisti Ionel Marcel Lepa a fost prins [] .

Ucigasul politistului din Timis a fost prins

Ionel Marcel Lepa, barbatul care a impuscat un politist din Timis, in timpul unei misiuni, a fost prins in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 4. 45 in casa bunicii unui prieten de-al sau din localitatea Remetea Mare.

UPDATE Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Imaginea postata de MAI, imediat dupa ce politistii l-au capturat

Fugarul Marcel Ionel Lepa, care a impuscat mortal un politist din judetul Timis, a fost prins marti dimineata de catre oamenii legii, transmite Mediafax. Marcel Lepa, urmaritul international care a ucis duminica un politist, are un cazier cu zeci de talharii, o ucidere din culpa si a fost eliberat conditionat de trei ori.

Surse: Criminalul politistului din Timis a fost dus la spital si va fi operat

Ucigasul politistului din Timisa fost prins in aceasta dimineata, intr-o operatiune a fortelor speciale. Anchetatorii au primit un pont ca se afla in casa unei rude, care fusese verificata.

Mesajul socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins

Mesaj socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Din pacate, nu a opus rezistenta, a scris politistul din Brasov. Mesajul politistului s-a viralizat.

Scandal urias dupa asasinarea politistului din Timis. Nu ne mai putem juca cu vietile oamenilor. S-a gresit

Este scandal urias dupa asasinarea unui politist de catre un interlop in Timis. in vreme ce politistii acuza ca nu au dotarile necesare pentru a se apara in fata infractorilor violenti, seful Politiei.

Victor Ponta vrea tragerea la raspundere a ministrului de Interne, dupa uciderea politistului din Timis: Carmen Dan, invitata la Ora Guvernului

Victor Ponta solicita ca ministrul de Interne, Carmen Dan, ca fie invitata la Ora Guvernului, pentru o dezbatere referitoare la cazul politistului din Timis omorat de un recidivist. Grupul ProRomania.

Barbatul care l-a impuscat mortal pe politistul din Timis a fost prins

Fugarul Marcel Ionel Lepa, care a impuscat mortal un politist din judetul Timis, a fost prins marti dimineata de catre oamenii legii, transmite Mediafax.

Reactia lui Marian Godina, dupa prinderea ucigasului politistului din Timis. A devenit virala

Marian Godina, cunoscut pentru relatia transparenta pe care o are cu cetatenii, urmaritori ai acestuia in mediul online, a publicat un mesaj pe o retea de socializare, dupa prinderea ucigasului politistului din Timis. Marian Godina, reactie surprinzatoare dupa prinderea infractorului Lepa Din pacate, nu a opus rezistenta, a fost mesajul lui Marian Godina, insotit de [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )