Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mai multe bombe artizanale au fost descoperite in Capitoliu

Antena3 Antena3,
Mai multe bombe artizanale au fost descoperite in Capitoliu

Mai multe bombe artizanale au fost descoperite in Capitoliu dupa ce sustinatorii presedintelui in exercitiu Donald Trump au fost scosi din cladirea simbol a Americii. Echipele pirotehnice au declarat ca au distrus in mod controlat doua dispozitive explozive artizanale depistate in sediul Congresului Statelor Unite. continuă pe Antena3

POLONIA A fost lansata o ancheta dupa ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19

Autoritatile poloneze au lansat o ancheta dupa ce la Varsovia mai multe celebritati au fost vaccinate anti-COVID-19, chiar daca in prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia dozele sunt destinate exclusiv membrilor personalului medical si familiilor lor.

Scandal in Polonia, unde mai multe celebritati au fost vaccinate impotriva COVID-19 inaintea cadrelor medicale

Autoritatile poloneze au lansat o ancheta dupa ce la Varsovia mai multe celebritati au fost vaccinate anti-COVID-19, chiar daca in prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia dozele sunt destinate exclusiv membrilor personalului medical si familiilor lor, scrie agentia de presa PAP.

Ancheta in Polonia dupa ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea medicilor. Reactia premierului

Autoritatile de la Varsovia au deschis o ancheta dupa ce mai multe personalitati nationale au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea membrilor personalului medical si a familiilor lor, asa cum prevede prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia.

Doua bombe artizanale si un pachet suspect, descoperite la Capitoliu. Stare de urgenta a fost prelungita pana dupa ziua instalarii lui Biden la Casa Alba

Doua bombe artizanale cu teava au fost gasite la sediul Comitetului National Republican din Capitoliu, dupa cecladirea a fost atacata de sustinatorii lui Trump. Un alt pachet suspect a fost.

Proteste in Washington |Manifestantii pro-Trump, pe punctul de a distruge mai multe buletine electorale. Ele au fost salvate de angajatii Senatului

Sustinatorii lui Donald Trump, presedinte inca in exercitiu al Statelor Unite, care au reusit sa patrunda miercuri in Capitoliu au fost pe punctul de a distruge mai multe buletine electorale. Senatorul Jeff.

Twitter a inlaturat mai multe mesaje publicate miercuri de Trump. Facebook si YouTube au eliminat clipuri cu sustinatorii presedintelui

Twitter a inlaturat mai multe mesaje publicate miercuri de Donald Trump in care presedintele reactiona la violentele de la Capitoliu, informeaza CNN.

Topul judetelor dupa noua raportare a cazurilor de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti, Timis si Iasi

In ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri de coronavirus - 944 - au fost raportate, in continuare, in Bucuresti, in timp ce Timis si Iasi deschid topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Jaf la Palatului Buckingham. Cine a reusit sa fure mai multe medalii si obiecte de valoare chiar din imobilul Reginei

O serie de momente tensionate au ravasit atmosfera de la Palatul Buckingham. Un angajat a furat mai multe medalii, fotografii semnate si alte obiecte de valoare din locuinta reagla. Acesta a fost condamnat la opt.

Centrul de vaccinare de la Spitalul Municipal Caracal, cele mai multe doze de vaccin administrate

In cea de-a doua zi de vaccinare impotriva COVID-19 s-au administrat in judetul Olt, 290 doze, cele mai multe la centrul din Caracal.

Meteo. Iarna se intoarce si face ravagii in Romania. Cod galben de viscol in mai multe judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au transmis, miercuri, o informare meteo de ploi abundente ce va tine pana sambata. Avertizarea meteo preconizeaza si lapovita si ninsoare in Oltenia, Muntenia, Transilvania si Moldova. De asemenea, o alerta de Cod galben va intra in vigoare miercuri la ora 18. 00 si anunta viscol la munte si in alte .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )