Libnet.ro
UNICEF

17:45

Twitter a inlaturat mai multe mesaje publicate miercuri de Trump. Facebook si YouTube au eliminat clipuri cu sustinatorii presedintelui

Adevărul Adevărul,
Twitter a inlaturat mai multe mesaje publicate miercuri de Trump. Facebook si YouTube au eliminat clipuri cu sustinatorii presedintelui

Twitter a inlaturat mai multe mesaje publicate miercuri de Donald Trump in care presedintele reactiona la violentele de la Capitoliu, informeaza CNN. continuă pe Adevărul

Proteste in Washington |Manifestantii pro-Trump, pe punctul de a distruge mai multe buletine electorale. Ele au fost salvate de angajatii Senatului

Sustinatorii lui Donald Trump, presedinte inca in exercitiu al Statelor Unite, care au reusit sa patrunda miercuri in Capitoliu au fost pe punctul de a distruge mai multe buletine electorale. Senatorul Jeff.

Imobiliarele ignora criza. Peste 600.000 de locuinte vandute in 2020, cu 62.000 mai multe decat in 2019

Piata imobiliara ignora criza, arata datele publicate miercuri de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI), care ilustreaza o crestere semnificativa a numarului de locuinte vandute anul trecut, comparativ cu anul precedent.

Mai multe bombe artizanale au fost descoperite in Capitoliu

Mai multe bombe artizanale au fost descoperite in Capitoliu dupa ce sustinatorii presedintelui in exercitiu Donald Trump au fost scosi din cladirea simbol a Americii. Echipele pirotehnice au declarat ca au distrus in mod controlat doua dispozitive explozive artizanale depistate in sediul Congresului Statelor Unite.

Meteo. Iarna se intoarce si face ravagii in Romania. Cod galben de viscol in mai multe judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au transmis, miercuri, o informare meteo de ploi abundente ce va tine pana sambata. Avertizarea meteo preconizeaza si lapovita si ninsoare in Oltenia, Muntenia, Transilvania si Moldova. De asemenea, o alerta de Cod galben va intra in vigoare miercuri la ora 18. 00 si anunta viscol la munte si in alte .

Topul judetelor dupa noua raportare a cazurilor de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti, Timis si Iasi

In ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri de coronavirus - 944 - au fost raportate, in continuare, in Bucuresti, in timp ce Timis si Iasi deschid topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Centrul de vaccinare de la Spitalul Municipal Caracal, cele mai multe doze de vaccin administrate

In cea de-a doua zi de vaccinare impotriva COVID-19 s-au administrat in judetul Olt, 290 doze, cele mai multe la centrul din Caracal.

Cehia se mentine pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe infectari cu COVID-19. Ce tara conduce clasamentul contagierilor

Potrivit celor mai recente date, Cehia se situeaza din nou pe locul 3 in topul tarilor europene cu cele mai multe contagieri cu COVID-19, avand o rata cumulata in ultimele doua saptamani de 876 de cazuri la.

Jaf la Palatului Buckingham. Cine a reusit sa fure mai multe medalii si obiecte de valoare chiar din imobilul Reginei

O serie de momente tensionate au ravasit atmosfera de la Palatul Buckingham. Un angajat a furat mai multe medalii, fotografii semnate si alte obiecte de valoare din locuinta reagla. Acesta a fost condamnat la opt.

Alimentarea cu energie electrica va fi interupta, temporar, in mai multe localitati din judetele Ilfov si Giurgiu

Marti, E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, alimentarea cu energie electrica in mai multe localitati din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a asigura capacitatea retelei de a functiona si a alimenta.

Ancheta in Polonia dupa ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea medicilor. Reactia premierului

Autoritatile de la Varsovia au deschis o ancheta dupa ce mai multe personalitati nationale au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea membrilor personalului medical si a familiilor lor, asa cum prevede prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )