Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mai multe cadouri pregatite cu daruire de prescolari au ajuns in scolile din Arad si Mandruloc

Adevărul Adevărul,
Mai multe cadouri pregatite cu daruire de prescolari au ajuns in scolile din Arad si Mandruloc

Asociatia Copilul din Mine impreuna cu Gradinita Bambi Arad au demarat o campanie umanitara in cadrul careia copiii gradinitei sub coordonarea reprezentantilor asociatiei si alaturi de cadrele didactice si parinti au incropit cadouri pentru mai multi elevi din Arad si Mandruloc. continuă pe Adevărul

Cele mai inspirate cadouri de Craciun pe care le poti oferi oricui

Sarbatorile de iarna se apropie si incepe febra cadourilor. Probabil ca deja te-ai intrebat, chiar de mai multe ori, ce poti cumpara celor dragi tie. Un gadget util - Atunci cand nu ai nicio .

Incendiu de proportii la Timisoara. Mai multe magazine in flacari, o persoana a murit carbonizata

Mai multe magazine dintr-un complex comercial din Timisoara ard de mai multe ore, iar o persoana si-a pierdut viata, fiind gasita carbonizata. Se intinde in forta, insa incendiul s-a.

Romanii dau iama in bancomatele americanilor. Sapte indivizi au falsificat si folosit carduri bancare in mai multe state americane

Sapte romani au pledat vinovati in fata unei instante federale americane recunoscand implicarea intr-o retea de fraudare a bancomatelor care a actionat in mai multe state americane. Procurorii spun ca sase din romani obtineau seria si PIN-urile cardurilor de credit ale unor clienti bancari, fabricau carduri false si efectuau retrageri neautorizate din conturi.

Peste 19.000 locuri de munca la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate. in Baragan, doar 124 de slujbe sunt vacante

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor. in judetul Ialomita sunt disponibile doar 124 de slujbe.

Peste 19.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor.

ANM: Ninsori puternice in orele urmatoare in mai multe judete ale tarii

ANM a emis o informare meteorologica pentru mai multe judete ale tarii, acolo unde va ninge puternic in orele urmatoare. INFORMARE METEOROLOGICA Fenomene vizate: precipitatii mixte in vest, nord.

Mai multe zone din tara vizate de o avertizare cod galben. Va ninge abundent si vantul se va intensifica

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata, 9 decembrie, mai multe avertizari cod galben pentru diferite judete ale tarii. in unele locuri va ninge abundent, iar in altele vantul se va intensifica.

Incendiu izbucnit la un apartament din Constanta. Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri

Un incendiu a izbucnit in seara zilei de joi, 7 decembrie, la un apartament situat la etajul 1 intr-un bloc din Constanta. Pompierii au evacuat mai multe persoane care se aflau in imobil.

Cod galben de intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de intensificari de vant, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cum sa joci la Bursa cu mai multe sanse de castig

Afla ce este bursa de valori si cum sa joci la bursa cu mai multe sanse de castig in 2018.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )