Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mai multe drumuri nationale din Brasov vor fi inchise la sfarsitul saptamanii. Printre ele si drumul spre Poiana Brasov

Adevărul Adevărul,
Mai multe drumuri nationale din Brasov vor fi inchise la sfarsitul saptamanii. Printre ele si drumul spre Poiana Brasov

Cu ocazia desfasurarii Tess Rally Brasov, prima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2018, mai multe segmente de drumuri nationale din judetul Brasov vor fi inchise traficului rutier in intervalele orare ce coincid cu desfasurarea probelor speciale. continuă pe Adevărul

Gradinitele si scolile din Bucuresti vor fi inchise vineri / Gabriela Firea: Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum

Primarul general, Gabriela Firea, a luat decizia ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele de stat din Capitala sa fie inchise, dupa ultimele informatii emise de meteorologi, care anunta ninsori si intensificari ale vantului, se arata intr-un comunicat de presa emis de Primaria Capitalei. Citeste si: Anul scolar actual este cel mai scurt din ultimii 10 ani.

Scolile din Bucuresti vor fi inchise vineri Gabriela Firea: Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum

Primarul General, Gabriela Firea, a luat decizia ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele din Capitala sa fie inchise, ultimele informatii emise de meteorologi, care anunta ninsori si intensificari ale vantului in Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa emis de Primaria Capitalei.

Infotrafic: Nu sunt inregistrate drumuri nationale cu circulatia oprita din cauza inundatiilor, dar traficul este restrictionat pe trei artere nationale

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca sambata dimineata nu sunt inregistrate drumuri nationale cu circulatia oprita din cauza revarsarii unor cursuri de apa si a inundarii partii carosabile, insa traficul se desfasoara cu dificultate pe trei drumuri nationale din Bacau, Buzau si Vrancea, in timp ce cinci drumuri sunt inchise din cauza inundatiilor.

Circulatie ingreunata pe mai multe artere, dupa deraparea unor TIR-uri pe zapada

Centrul Infotrafic informeaza ca pe mai multe drumuri din tara se circula cu dificultate, din cauza conditiilor meteo. Tot in conditii de iarna se circula si pe strazile din Bucuresti, fiind valori ridicate de trafic pe arterele principale, potrivit Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.

Infotrafic: Circulatie ingreunata pe mai multe artere, dupa deraparea unor TIR-uri pe zapada; traficul se desfasoara in conditii de iarna in intreaga tara

Circulatia in judetul Caras-Severin este ingreunata, marti dimineata, din cauza a doua evenimente rutiere in care au fost implicate doua TIR-uri care au derapat pe zapada, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Si in judetul Sibiu un TIR a derapat, dar si pe Centura Bucuresti. Din cauza conditiilor meteorologice, in cea mai mare parte a tarii se circula in conditii de iarna, iar in unele judete mai sunt drumuri cu circulatie ingreunata din cauza inundatiilor, relateaza news. ro.

Alunecari de teren la Leova. Mai multe gospodarii sunt in pericol

Mai multe case din orasul Leova sunt supuse pericolului de a se prabusi din cauza alunecarilor de teren. Malul raului Prut in zona s-a surpat pana in gradina unei familii. Pana la casa mai sunt noua metri. Daca nu vor fi intreprinse actiuni, situatia se poate agrava, in pericol fiind puse 12 gospodarii. Declaratii in acest sens a facut pentru IPN primarul orasului Leova, Vitalie Gargaun.

Un sofer din Brasov i-a socat pe politistii rutieri dupa ce le-a prezentat dovada ca este nascut viu

Politistii rutieri din Brasov au oprit, martii, in trafic, un barbat in varsta de 44 de ani, din localitatae Harman, care conducea un autoturism pe care erau montate placute cu numere de inmatriculare.

Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement de rezolvat

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu a declarat ca: Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri de infringement, astfel ca nu este nevoie de o reducere al numarului lor.

Ministrul Mediului: Am doar trei secretari de stat si cele mai multe proceduri de infringement

Ministerul Mediului are doar trei secretari de stat si trebuie sa rezolve cele mai multe proceduri d.

Incendiu puternic la un bloc din Berceni. Pompierii spun ca e posibil ca mai multe persoane sa fi fost surprinse de flacari

Un incendiu puternic a izbunit sambata la un bloc dintr-un ansamblu rezidential din Berceni. Pompierii au spus ca e posibil ca mai multe persoane sa fie fost afectate de flacari. Incendiul se manifesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )