Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mai multe judete din tara se afla sub cod galben de vant. A fost emisa o noua informare de ploi

Adevărul Adevărul,
Mai multe judete din tara se afla sub cod galben de vant. A fost emisa o noua informare de ploi

In intervalul vineri, ora 6. 00 sambata, ora 9. 00, va ploua in sudul, centrul si estul tarii fiind emis si un cod galben de inundatii. continuă pe Adevărul

Ploile abundente si vantul puternic au facut ravagii in mai multe orase din tara. in Bucuresti, mai multe masini au fost avariate

Si ploia abundenta si vantul puternic au creat mari probleme. Un tren de calatori a ramas blocat in Brasov dupa ce mai multi copaci doborati de vant au cazut pe sine. in plus, 150 de oameni dintr-un sat.

Oltulse afla sub cod galben de vant. A fost emisa o noua informare de ploi

Mai multe judete din tara se afla joi sub cod galben de vant care ar putea atinge la rafala viteze de 65 de kilometri pe ora. O noua informare de ploi a fost emisa joi de specialisti, fiind valabila de vineri pana sambata. Sunt asteptate cantitati de apa ce vor depasi izolat 25 de litri pe metru patrat.

Avertizarea cod galben de inundatii, prelungita pentru mai multe judete din vestul, sudul si estul tarii (FOTO)

Hidrologii au emis, joi, o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice Caras, Nera, Cerna, Drincea, Desnatui, Jiu mijlociu si inferior, afluentii Oltului inferior, Calmatui, Vedea,.

Cod portocaliu de ploi abundente in cinci judete, pana joi la pranz

Meteorologii avertizeaza ca, pana joi la pranz, cinci judete din tara se afla sub cod portocaliu de ploi si alte cinci sub cod galben de vant puternic.

Cod galben de vant in Bucuresti si cinci judete din sudul tarii

Capitala si cinci judete din sud, respectiv Teleorman, Ialomita, Buzau, Calarasi si Giurgiu, se afla, pana vineri la 2. 30, sub cod galben de vant. in zonele vizate, vantul va avea intensificari de pana.

Cod galben de vant in Bucuresti si cinci judete din sud

Capitala si cinci judete din sud, respectiv Teleorman, Ialomita, Buzau, Calarasi si Giurgiu, se afla, pana vineri la 2. 30, sub cod galben de vant, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

METEO Cod galben de ploi si ninsori, emis pentru sase judete din tara

O avertizare de cod galben de ploi si ninsori a fost emisa, miercuri dimineata, pentru sase judete din sud-vestul tarii, care va intra in vigoare din aceasta seara. Cantitatile de precipitatii pot depasi izolat 50 de litri pe metru patrat, iar vantul va putea atinge la rafala 70 de kilometri pe ora.

METEO Cod galben de ploi si ninsori, emis pentru sase judete din tara. Pe Autostrada Soarelui se circula greu din cauza cetii

O avertizare de cod galben de ploi si ninsori a fost emisa, miercuri dimineata, pentru sase judete din sud-vestul tarii, care va intra in vigoare din aceasta seara. Cantitatile de precipitatii pot depasi izolat 50 de litri pe metru patrat, iar vantul va putea atinge la rafala 70 de kilometri pe ora. De asemenea, din cauza cetii, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar pe A3 si A4 se circula greu.

Cod galben de ploi si ninsori in sapte judete din sudul si sud-vestul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru sapte judete din sudul si sud-vestul tarii, unde de miercuri seara pana joi seara va ploua, vantul va avea intensificari cu viteze de 50-60 kilometri pe ora, iar in zona de munte va ninge si vor fi rafale de vant de peste 70 de kilometri pe ora.

Inundatii in judetul Olt: 130 de curti, anexe si gradini, dar si 140 de hectare de pamant se afla sub ape

Aproximativ 130 de curti, anexe si gradini se afla sub ape in judetul Olt, joi, ploile abundente acoperind cu apa si 140 de hectare de pamant, relateaza B1 TV. Prefectul de Olt,Silviu Neacsu, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )