Libnet.ro
UNICEF

10:46

Oltulse afla sub cod galben de vant. A fost emisa o noua informare de ploi

Adevărul Adevărul,
Oltulse afla sub cod galben de vant. A fost emisa o noua informare de ploi

Mai multe judete din tara se afla joi sub cod galben de vant care ar putea atinge la rafala viteze de 65 de kilometri pe ora. O noua informare de ploi a fost emisa joi de specialisti, fiind valabila de vineri pana sambata. Sunt asteptate cantitati de apa ce vor depasi izolat 25 de litri pe metru patrat. continuă pe Adevărul

Mai multe judete din tara se afla sub cod galben de vant. A fost emisa o noua informare de ploi

In intervalul vineri, ora 6. 00 sambata, ora 9. 00, va ploua in sudul, centrul si estul tarii fiind emis si un cod galben de inundatii.

COD GALBEN DE VANT in Teleorman, Buzau si Ialomita

Judetul Teleorman, sudul si estul Buzaului si vestul judetului Ialomita se afla, miercuri seara, sub cod galben de vant, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de.

Cod Galben de vant puternic pentru cinci judete din Muntenia, pana la ora 12,00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru arii extinse din judetul Teleorman, sudul judetelor Arges si Dambovita, vestul judetului Ialomita, dar si pentru sudul si estul judetului Buzau, valabila pana la ora 12,00.

Atentionare cod galben de vant puternic pentru Bucuresti si 6 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare imediata cod galben de vant puternic, valabila in judetele Ilfov, inclusiv zona municipiului Bucuresti, Teleorman, Ialomita si Buzau precum si in jumatatea sudica a judetelor Calarasi si Giurgiu.

Cod galben de vant in Bucuresti si cinci judete din sudul tarii

Capitala si cinci judete din sud, respectiv Teleorman, Ialomita, Buzau, Calarasi si Giurgiu, se afla, pana vineri la 2. 30, sub cod galben de vant. in zonele vizate, vantul va avea intensificari de pana.

Cod galben de vant in Bucuresti si cinci judete din sud

Capitala si cinci judete din sud, respectiv Teleorman, Ialomita, Buzau, Calarasi si Giurgiu, se afla, pana vineri la 2. 30, sub cod galben de vant, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de vant in Teleorman, Buzau si Ialomita

Judetul Teleorman, sudul si estul Buzaului si vestul judetului Ialomita se afla, miercuri seara, sub cod galben de vant, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie, conform Mediafax.

METEO Cod galben de ploi si ninsori, emis pentru sase judete din tara

O avertizare de cod galben de ploi si ninsori a fost emisa, miercuri dimineata, pentru sase judete din sud-vestul tarii, care va intra in vigoare din aceasta seara. Cantitatile de precipitatii pot depasi izolat 50 de litri pe metru patrat, iar vantul va putea atinge la rafala 70 de kilometri pe ora.

METEO Cod galben de ploi si ninsori, emis pentru sase judete din tara. Pe Autostrada Soarelui se circula greu din cauza cetii

O avertizare de cod galben de ploi si ninsori a fost emisa, miercuri dimineata, pentru sase judete din sud-vestul tarii, care va intra in vigoare din aceasta seara. Cantitatile de precipitatii pot depasi izolat 50 de litri pe metru patrat, iar vantul va putea atinge la rafala 70 de kilometri pe ora. De asemenea, din cauza cetii, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar pe A3 si A4 se circula greu.

Hidrologii au emis Cod Galben de inundatii. Vedeti care sunt raurile vizate

O avertizare cod galben de inundantii a fost emisa pentru rauri din judetele Caras-Severin, Dolj, Gorj, Mehedinti si Valcea. De miercuri pana vineri seara, se pot produce cresteri de debite si niveluri. Av.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )