Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mai multe locuinte si curti din Tecuci si alte trei localitati au fost inundate. Judetul Galati s-a aflat sub cod rosu de grindina si ploi

Adevărul Adevărul,
Mai multe locuinte si curti din Tecuci si alte trei localitati au fost inundate. Judetul Galati s-a aflat sub cod rosu de grindina si ploi

Pompierii intervin pentru a scoate apa din curtile si casele oamenilor. Timp de o ora, judetul Galati a fost afectat de vijelii, intensificari puternice ale vantului, descarcari electrice, averse torentiale si a cazut grindina de mari dimensiuni. continuă pe Adevărul

Accident dramatic in Satu Mare! O persoana a murit si alte trei au fost grav ranite

Accident dramatic in Satu Mare! O persoana a murit si alte trei au fost grav ranite in Valea Seaca, comuna Tarna Mare. Potrivit datelor oferite de purtatorul de cuvint al ISU Satu Mare, Adriana Pop, in .

Topul primariilor cu cele mai multe procese. Oradea este pe locul ll, dupa Bucuresti

Oradea se afla pe locul ll in topul primariilor cu cele mai multe procese, dupa Bucuresti, conform unui studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice, care prezinta situatia litigiilor in care sunt implicate administratiile locale dar si perceptia si experienta functionarilor despre rezolvarea probleme juridice pe alte cai, mai putin costisitoare, cum ar fi medierea.

Viitura in judetul Alba. Echipajele ISU au salvat mai multe persoane

Mai multe persoane, inclusiv femei insarcinate, din patru localitati de pe Valea Sebesului au fost surprinse, sambata seara, de o viitura, fiind salvate de catre echipajele ISU Alba, in sprijinul carora au fo.

Papa Francisc, asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures - FOTO, VIDEO

Papa Francisc a fost asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures, Suveranul Pontif salutandu-le si zambindu-le.

Cinci camere care transmit live din mai multe zone ale globului

Chiar daca nu pot inlocui experienta cunoasterii unui nou loc, exista cateva camere video care transmit live non-stop din mai multe zone ale globului, redand zilnic imagini din mijlocul naturii sau din locuri cu insemnatate pentru oameni.

VIDEO Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc un ceas si un album despre Biserica Romano-Catolica din Romania / Ea a primit mai multe carti de la Suveranul Pontif

Viorica Dancila i-a oferit Papei Francisc, la Palatul Cotroceni, un ceas realizat manual de un roman si care il are reprezentat pe cadran pe Sfantul Francisc de Assisi, inspirat dintr-o fresca a pictorului Giotto. La randul sau, Viorica Dancila a primit de la Suveranul Pontif mai multe carti si o medalie.

Tripla explozie! Cel putin 17 victime, printre care un jurnalist, dupa ce mai multe bombe au fost detonate

O serie de trei explozii consecutive a lovit duminica dimineata un autobuz la Kabul si apoi membri ai serviciilor de salvare sosite la fata locului, ucigand o persoana si ranind alte 17, dintre care un.

Avertizare meteorologica! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in trei judete din zona Transilvaniei. Potrivit meteorologilor, pana.

Ploaia torentiala a facut ravagii la Smardan, joi seara. Mai multe case si drumuri au fost afectate de suvoaie

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati, ploaia insotita de grindina a fost puternica, undeva intre 35 si 40 de litri pe metru patrat in interval de mai putin de o ora. Curtile oamenilor din partea joasa a satului s-au umplut de apa pe fondul faptul ca suvoaiele s-au scurs de pe versanti. in unele locuri, apa a ajuns si la o jumatate de metru.

Vesti bune pentru parintii din Bucuresti. Mai multe gradinite vor fi deschise pe timpul verii. Vezi lista completa

In acest an, gradinitele de stat din Bucuresti, care vor avea program in vacanta de vara, sunt in total 20, anunta Inspectoratul scolar municipal. Micutii ai caror parinti lucreaza pot merge la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )