Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mai multe state, intre care si Romania, si-au inchis misiunile din Coreea de Nord, pe fondul ingrijorarilor legate de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Mai multe state, intre care si Romania, si-au inchis misiunile din Coreea de Nord, pe fondul ingrijorarilor legate de coronavirus

Mai multe state occidentalte, intre care Germania, Franta, dar si Romania, si-au retras reprezentantii si si-au inchis luni misiunile din Coreea de Nord, a anuntat ambasadorul Marii Britanii la Phenian, pe fondul ingrijorarilor in crestere in aceasta tara izolata privind raspandirea coronavirusului. continuă pe Adevărul

VIDEO Camioane jefuite in mers de grupuri de romani care actionau in mai multe state Hotii se prindeau cu chingi si sareau in autotrenuri

Zeci de perchezitii au fost facute luni in Bucuresti si in 5 judete la membrii a cinci grupari care jefuiau camioane in mers atat in Romania, cat si in Belgia, Finlanda, Suedia, Olanda, Spania. Procurorii DIICOT descriu modul de operare - hotii se -prindeau cu chingi si sareau in camioane din masini care circulau in spatele acestora.

Cele mai multe firme romanesti nu au nicio strategie de a trece peste criza coronavirusului. De ce se tem patronii

Cele mai multe firme din Romania nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus. O arata rezultatele unui barometru efectuat de o companie de consultanta. Potrivit rezultatelor cercetarii, peste 70% dintre cele 300 de firme chestionate se asteapta la consecinte economice negative, de la probleme de aprovizionare la cresteri de preturi si blocaj financiar.

Studiu Bestjobs: Romancele au de fapt mai multe joburi, dar numai unu e platit

Ca patron in Romania, poate ar fi bine sa te gandesti ca angajatele tale au de fapt mai multe joburi. Dar numai pentru unu sunt platite.

Mai multe atacuri efectuate asupra unor localitati lasa zeci de morti in urma

Cel putin 43 de persoane au fost ucise de autori inca necunoscuti intr-un atac efectuat, duminica,asupra mai multor sate din Burkina Faso, arataReuters. Potrivit autoritatilor, atacurile au vizat.

VIDEO NHL: Henri Richard, jucatorul cu cele mai multe victorii in Cupa Stanley, a murit la 84 de ani

Canadianul Henri Richard, care a castigat de 11 ori Cupa Stanley alaturi de echipa Montreal Canadiens, un record pentru Liga profesionista nord-americane de hochei pe gheata NHL), a incetat din viata la varsta de 84 ani, informeaza AFP.

Aerul poluat provoaca mai multe decese decat razboaiele, tutunul sau malaria

Poluarea aerului este responsabila pentru scurtarea duratei vietii oamenilor la nivel global la o scara mult mai mare decat razboaiele si alte forme de violenta, decat bolile sau maladiile precum malaria sau HIVSIDA sau decat fumatul, potrivit unui studiu recent a doi cercetatori germani de la Institutul Max Planck si Centrul Medical Universitar din Mainz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )