Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO NHL: Henri Richard, jucatorul cu cele mai multe victorii in Cupa Stanley, a murit la 84 de ani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO NHL: Henri Richard, jucatorul cu cele mai multe victorii in Cupa Stanley, a murit la 84 de ani

Canadianul Henri Richard, care a castigat de 11 ori Cupa Stanley alaturi de echipa Montreal Canadiens, un record pentru Liga profesionista nord-americane de hochei pe gheata NHL), a incetat din viata la varsta de 84 ani, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Cele mai multe femei se ingrasa in aceasta perioada! 5 reguli obligatorii daca vrei sa tii post

Postul Pastelui este cel mai lung si cel mai aspru post din toate cele patru de peste an presupune o alimentatie echilibrata si sanatoasa, spun nutritionistii. Cele mai multe femei au tendinta de ingrasare in aceasta perioada, in ciuda faptului ca renunta complet la carne sau lactate. Ce este de facut?.

Gabriela Cristea, executata de banci. Veste incredibila pentru vedeta Antena Stars, in cele mai grele procese

In Romania, stim foarte, bine, un om cu u salariu mediu nu reuseste sa-si acopere majoritatea cheltuielilor din salariu si, de cele mai multe ori apeleaza la credite bancare pentru a-si putea mentine pe o anume linie cheltuielile si nu numai. Daca va gandeati ca vedetele de la noi sunt scutite de astfel de situatii, .

VIDEO Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania, in pericol. Cum s-a surpat DN 7 pe Valea Oltului

Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania este in mare pericol. O portiune de sosea de pe Valea Oltului s-a surpat joi dupa-amiaza, 5 martie.

Mariah Carey, Cardi B si Jennifer Lopez refuza sa isi conduca singure masinile! De ce nu merg cu bolizii de lux pe strazile din New York sau Loas Angeles

Vedetele de la Hollywood au averi absolut impresionante, iar de cele mai multe ori sunt conduse de soferi sau avioane private oriunde isi doresc. Totusi, exista si celebritati care refuza sa se urce la volanul.

Surpare pe o portiune de 6 metri pe DN7 de pe Valea Oltului! Circulatia a fost restrictionata pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Romania!(FOTOVIDEO)

Surpare pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale din Romania care face legatura dintre sudul si estul tarii. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor anunta ca circulatia a.

Studiu Bestjobs: Romancele au de fapt mai multe joburi, dar numai unu e platit

Ca patron in Romania, poate ar fi bine sa te gandesti ca angajatele tale au de fapt mai multe joburi. Dar numai pentru unu sunt platite.

Aeroportul din Strasbourg, evacuat in urma unei alerte cu bomba. Mai multe zboruri au fost anulate sau amanate

Aeroportul din Strasbourg a fost evacuat miercuri in urma unei alerte cu bombe si mai multe zboruri au fost anulate sau amanate. Masura evacuarii a fost dispusa dupa ce Aeroportul Strasbourg-Entzheim a primit.

PAS sustine ca a depus mai multe eforturi pentru a gasi o platforma comuna cu PDM, insa toate incercarile ar fi fost refuzate

Partidul Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu, a comunicat ca formatiunea a depus mai multe eforturi pentru a gasit o platforma comuna cu PDM, condus de Pavel Filip, insa toate incercarile au fost respinse de democrati. Reactia PAS vine in contextul in care PSRM a anuntat ca initiaza negocieri cu PDM privind crearea unei aliante de guvernare.

Cele mai cool fashioniste de la Paris Fashion Week 2020. Cum au aparut pe strada in ploaie!

Moda nu tine cont de conditiile meteo! Iar atunci cand participi la un eveniment precum Paris Fashion Week, chiar daca ploua torential, defilezi frumos in cele mai cool haine de parca soarele ar straluci pe cer! .

Cele mai frumoase colectii de la Paris Fashion Week 2020

Va aratam astazi cateva dintre cele mai frumoase colectii vestimentare prezentate in cadrul Paris Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut si de data aceasta in creatii care mai de care mai spectaculoase pentru sezonul de toamnaiarna 2020! .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )