Libnet.ro
UNICEF

19:46

Mai multe supermarketuri scot de la comercializare produse din cocos, pentru ca fructele sunt culese de maimute

Hotnews Hotnews,
 Mai multe supermarketuri scot de la comercializare produse din cocos, pentru ca fructele sunt culese de maimute

Unele supermarketuri au scos de pe rafturi apa si ulei de cocos dupa ce a iesit la iveala ca produsele au fost folosite din fructe culese de maimute, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Foarte multi elevi au decis sa conteste notele primite in cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Cele mai multe cereri de recorectare au fost depuse la Limba si Literatura Romana.

TAROM reia mai multe zboruri. Iata care sunt rutele unde pot calatori romanii!

TAROM va avea, incepand de miercuri, 1 iulie, mai multe zboruri comerciale operare fara restrictii) spredinspre Grecia, spun reprezentantii companiei pe pagina de Facebook.

Tarom va opera de la 1 iulie mai multe zboruri comerciale spre Grecia

Compania aeriana nationala Tarom va opera, incepand de miercuri, 1 iulie, mai multe zboruri comerciale spre si dinspre Grecia, fara restrictii, a anuntat compania pe pagina sa de Facebook.

Firma de salubritate care a transformat in patinoar mai multe artere din Sectorul 2, amendata de Brigada Rutiera

Firma de salubritate din Sectorul 2 al Capitalei care a asigurat dezinfectia arterelor cu o substanta alunecoasa, fapt care a generat mai multe evenimente rutiere in zona Pietei Delfinului, a fost amendata de Brigada Rutiera.

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 este ca, desi rata de promovare, inainte de contestatii, este de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani - in acest an au fost cele mai multe medii de 10. Mai exact, 232 de elevi au obtinut media 10, inainte de contestatii, fiind cele mai multe medii de 10 obtinute la bacalaureat in ultimii 17 ani.

Tot mai multe companii parasesc Bursa din Johannesburg

Un numar tot mai mare de companii africane vor sa se retraga de la Bursa de Valori din Johannesburg Johannesburg Stock Exchange - JSE) in acest an, considerand ca le va fi mai bine din punct de vedere financiar daca parasesc cea mai mare bursa din Africa, potrivit weetracker. com.

N-am stiut cum arata pixurile-spion, recunoaste sefa invatamantului din judetul cu cele mai multe fraude la BAC

Judetul Valcea a inregistrat in acest an cateva recorduri negative la sesiunea din iunie a examenului de bacalaureat: cea mai mica rata a promovarii si cei mai multi elevi eliminati din examen din cauza tentativelor de frauda.

Efectele relaxarii: de trei ori mai multe cazuri zilnice de COVID fata de luna mai. Cu ce sechele raman bolnavii vindecati

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus aproape ca s-a triplat in Romania, de la momentul in care au fost introduse masurile de relaxare: de la o medie de 100 de cazuri pe zi in prima jumatate a lunii mai, la sfarsitul lunii iunie au fost raportate aproximativ 300 de noi infectari zilnice.

Explozie puternica in capitala Iranului, a doua in mai putin de o saptamana. Mai multe persoane sunt INTEROGATE. Bilantul total al victimelor (VIDEO)

E stare de alera in Iran dupa ce o explozie puternica la o clinica din Teheran a ucis 19 persoane, marti seara. Patru persoane sunt interogate miercuri, potrivit site-ului oficial al televiziunii de stat, citate.

Top 10 licee in Olt dupa rata de promovare la BAC. Liceul cu cele mai multe medii de 10 conduce

Top-ul unitatilor de invatamant dupa rezultatele obtinute de elevi la Bacalaureat nu ofera mari surprize, cele mai bune licee fiind aceleasi de ani buni.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )