Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mai multe vedete din sport si-au anuntat sprijinul pentru Vladimir Putin in alegerile prezidentiale din primavara

Adevărul Adevărul,
Mai multe vedete din sport si-au anuntat sprijinul pentru Vladimir Putin in alegerile prezidentiale din primavara

Mai multe vedete sportive, intre care si marele maestru al sahului, Serghei Kariakin, si-au anuntat sprijinul fata de presedintele rus Vladimir Putin, care inca nu si-a anuntat oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2018. continuă pe Adevărul

Video Mai multe persoane au fost ranite, iar mai multe magazine au fost distruse de marocani la Bruxelles

23 de persoane au fost ranite, iar mai multe magazine si masini din centrul orasului Bruxelles au fost distruse, la cateva momente dupa calificarea marocului la Cupa Mondiala din Rusia, relateazaRTBF.

Nemtii pun Dacia la zid. Modelele Logan, Sandero si Duster in topul masinilor cu cele mai multe defecte

Specialistii TUV Germania au publicat cel mai recent clasament al automobilelor testate in ultimele 12 luni. Din pacate pentru tara noastra, acesta aduce cele mai proaste scoruri din istoria Dacia, pentru modelele Sandero, Logan si Duster.

Serialul Lord of the Rings va fi produs de Amazon si va avea mai multe sezoane

Amazon Studios a confirmat faptul ca serialul Lord of the Rings se afla in lucru, dupa ce serviciul de difuzare si-a luat angajamentul de a produce mai multe sezoane ale faimoasei povesti din Middle Earth, scrise de J. Tolkiem, scrie Rolling Stone. Suntem onorati sa lucram cu Tolkien Estate ans Trust, HarperCollins si New Line la aceasta colaborare incitanta si suntem incantati sa-i ducem pe fanii Lord of the Rings intr-o noua calatorie prin Middle Earth.

VIDEO Mai multe sute de protestatari s-au strans in fata Guvernului / Manifestatii si in alte orase din tara

Mai multe sute de oameni s-au strans si duminica seara la Piata Victoriei, protestatarii uramand sa plece ulterior spre sediul central al PSD. Duminica trecutra a avut loc un protest masiv la Bucuresti, peste 20. 000 de oameni au scandand Nu vrem sa fim o natie de hoti! si cerand demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Investitorii straini merg in alta parte daca nu exista predictibilitate. Avertisment serios al tarii cu cele mai multe investitii in Romania

Guvernul a aprobat in sedinta de guvern mai multe modificari la Codul Fiscal prin ordonanta de urgenta. Acestea nu au fost primite bine de catre companiile private care sunt puternic lovite de.

Leul a coborat la cea mai slaba cotatie din ultimii cinci ani

Moneda nationala a atins luni cea mai slaba cotatie din 2012 si pana in prezent in raport cu euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

Cea mai cumplita iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

Indicele Robor a ajuns miercuri la 2,06%, cel mai inalt nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, a urcat miercuri la 2,06 procente, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, arata datele BNR. Ultima oara cand indicatorul a fost mai mare s-a consemnat pe 31 octombrie 2014, cand a atins nivelul de 2,07%.

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 4,21%, in intervalul 6 - 13 noiembrie, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, care a inregistrat, per total, o scadere de 1,81%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )