Libnet.ro
UNICEF

19:16

Mai multi bani pentru companiile municipale ale Primariei Capitalei. Vor fi construite cimitire, autobaze si blocuri pentru angajati

Adevărul Adevărul,
Mai multi bani pentru companiile municipale ale Primariei Capitalei. Vor fi construite cimitire, autobaze si blocuri pentru angajati

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) urmeaza sa majoreze capitalul social al Societatii de Transport Bucuresti STB, fosta RATB) cu 56 de milioane de lei pentru achizitionarea a trei terenuri pentru amenajarea a cel putin trei autobaze noi, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de saptamana viitoare. continuă pe Adevărul

SOC printre PENSIONARII romani: Ei sunt cei care vor primi MAI MULTI BANI la pensie de la 1 ianuarie! LISTA COMPLETA

Vesti socante pentru pensionari: potrivit unui proiect legislativ aprobat de Comisia de munca din Senat, mii de romani ar putea sa beneficieze de pensii speciale in perioada urmatoare. Este vorba despre primari,.

Guvernul a decis: Ei sunt SINGURII romani care vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Datele de ca Casele Sectoriale ale Ministerului Apararii Nationale MApN) si Ministerului Admnistratiei si Internelor MAI) scot la iveala detalii surprinzatoarele privind pensiile de serviciu ale fostilor.

Business report: Preturile din Romnia, la 48% fata de media UE, din perspectiva consumului individual efectiv; Romgaz scoate mai mult gaz si face mai multi bani, statul i taie din profit si i goleste conturile; Masinile poluante ar putea fi interzise in

Pagubitii de la Harinvest ar urma sa primeasca inapoi banii din conturile devalizate. Instanta obliga BCR sa returneze 19,7 milioane, anuland tranzactiile sell-out cu casa de brokeraj care a facut frauda. Banca va contesta decizia pe toate caile legale. O noua centrala electrica pe gaze, de 50 MW, ar putea fi construita in Bucuresti, din banii Guvernului-surse. Exista un plan facut, si care are aprobarea de principiu a Ministerului Energiei.

Tutuianu, despre subiectul desfiintarii Primariei Capitalei: Se va confirma la promovarea bugetului de stat pe 2019

Senatorul Adrian Tutuianu a sustinut vineri, 16 noiembrie, in cadrul unei conferinte de presa, ca desfiintarea Primariei Capitalei si lipsirea de putere a Gabriel Firea este un subiect cat se poate de actual.

Germania: Cel putin 40 de raniti, cei mai multi copii, dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit frontal

Cel putin 40 de persoane, cei mai multi copii, au fost ranite dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit in regiunea Bavaria din Germania, relateaza AFP, citand politia.

Business report: Mitul ca Romnia este stat de asistati social, spulberat de datele oficiale; Efectele neasteptate ale Brexit: Mai putini bani trimisi acasa de romnii din strainatate; Tot mai multi romni pleaca n strainatate. Efectul asupra Pilonului II d

Atentie la riscul deceniului urmator in economie. Si la dilema daca e bine sa-l evitam sau nu. Desi sunt multe discutii cu privire la felul in care rezultatele acestei cresteri economice spectaculoase se distribuie in interiorul societatii romanesti. Romania ramane fara ghizi, desi salariile ajung si la 2. 000 de euro pe luna, plus cazare si mancare. Romania are de doua ori mai putini ghizi decat este nevoie, desi.

Fonduri europene 2018-2019: Mai sunt bani de luat pentru afaceri ca moraritul sau productia de lactate

Antreprenorii romani mai au la dispozitie fonduri europene importante pentru investitii eligibile la decontare de pana la 2,5 milioane de euro fiecare pentru afaceri in procesarea produselor agricole, cum ar fi cele de morarit sau lactatele, au anuntat, vineri, autoritatile.

Mai multi ultrasi au fost condamnati dupa violentele cauzate la protestele impotriva OUG 13 din Piata Victoriei

Cel putin 12 persoane au fost condamnate in prima instanta, la Judecatoria Sectorului 1, dupa protestele violente impotriva OUG 13 petrecute in februarie 2017 in Piata Victoriei. Cea mai mare pedeapsa.

Netflix cu finantare de la utilizatori: Un start-up strnge bani pentru filme si seriale si mparte profitul cu abonatii

Startup-ul britanic din industria divertismentului Bombay Sour a creat o platforma de streaming video pe care abonatii vor putea investi in viitorul continut. Platforma, descrisa ca fiind un crowdfunded Netflix, foloseste tehnologia din spatele criptomonedelor blockchain pentru a permite utilizatorilor sa finanteze proiecte pilot inainte ca acestea sa ajunga pe TV sau pe alte site-uri de streaming video, iar apoi imparte profitul cu acestia.

HOROSCOP. Cele mai nepotrivite zodii pentru o relatie pe termen lung

Vrei sa afli care sunt zodiile pe care ar trebui sa le ocolesti in cazul unei relatii de lunga durata? Iata ce raspuns au pentru tine astrologii. Berbec Daca te afli in cautarea unui partener de viata,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )