Libnet.ro
UNICEF

15:15

Momente de disperare in fata casei lui Gheorghe Dinca. Bunicul Luizei a incercat sa intre in curte: Unde sunt nemernicii astia?

Adevărul Adevărul,
Momente de disperare in fata casei lui Gheorghe Dinca. Bunicul Luizei a incercat sa intre in curte: Unde sunt nemernicii astia?

Familia Luizei Melencu se afla in dupa-amiaza zilei de sambata, 3 august, in fata casei suspectului de crima Gheorghe Dinca si incearca sa intre cu forta in curte. continuă pe Adevărul

Fratele temutului criminal Ramaru, in fata casei lui Gheorghe Dinca: Ce treaba am eu cu handicapatul asta?! Ma, omule, te-ai sclerozat cumva?

Un incident neasteptat a avut loc sambata, 3 august 2019, in fata casei suspectului de crima Gheorghe Dinca de la Caracal. Fratele temutului criminal Ion Ramaru a venit pentru o rafuiala cu un jurnalist care a acreditat ideea ca Gheorghe Dinca ar fi ruda cu Ion Ramaru.

Dezvaluirile unui militar de la Deveselu. Ce se gaseste in apropierea casei lui Gheorghe Dinca: Am fost acolo!

Un fost militar de la Deveselu a facut dezvaluiri socante despre locurile din apropierea locuintei lui Gheorghe Dinca. Ce s-a gasit aproape de Casa Groazei? Militar de la Deveselu, dezvaluiri socante in cazul Caracal Un fost militar de la Deveselu a facut o serie de declaratii extrem de importante pentru o mai buna creionare a .

Familia Luizei a incercat sa intre peste criminal. Mama fetei a lesinat in fata locuintei lui Gheorghe Dinca. I-as scoate ochii!

Familia Luizei Melencu a ajuns in fata locuintei lui Gheorghe Dinica. Bunicul Luizei si mama acesteia au incercat sa intre in locuinta criminalului, fiind opriti de politisti. Mamei Luizei i s-a facut.

Procurorul-sef al DIICOT: Politistii si ISU fac cautari in apropierea locuintei lui Gheorghe Dinca

Politia si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta efectueaza, miercuri, cautari in apropierea casei lui Gheorghe Dinca, a anuntat procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila. Astazi noi nu am.

VIDEO Bataie si scandal la casa lui Gheorghe Dinca. Mama si bunicul Luizei au incercat sa intre peste cel care zice ca le-a ucis fata

O durere fara margini a fost surprinsa azi, 3 august, la casa lui Gheorghe Dinca. Adus de oamenii legii la locul crimei, acesta a fost la un pas sa fie linsat daca nu interveneau politistii. Mama si bunicul Luizei, fata disparuta in urma cu patru luni, au vrut sa intre pe proprietatea suspectului, fara sa .

Marturia-soc a celui mai bun prieten al lui Dinca: La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. Stiu SIGUR! Eram in fata casei lui

Paul Mieila, cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dinca, a declarat pe Adevarul ca s-a intalnit cu acesta chiar in ziua in care acesta a intrat in curte cu masina in care s-ar fi aflat Alexandra.

Dosarul Caracal. Rudele Luizei Melencu cred Gheorghe Dinca ar fi putut da la caini segmente din trupurile fetelor

Mama si bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele disparute in Caracal si despre care se prespune ca ar fi victima lui Gheorghe Dinca, au transmis anchetatorilor un mesaj prin care cer extinderea cercetarilor sub doua aspecte.

CRIME iN SERIE LA CARACAL Ce ar fi facut Gheorghe Dinca in prima parte a zilei de 25 iulie, in timp ce Alexandra cerea cu disperare ajutorul la 112

Apar noi informatii despre ce a facut Gheorghe Dinca in prima parte a zilei de 25 iulie, atunci cand Alexandra a sunat la 112 pentru a cere ajutorul autoritatilor, spunand ca a fost rapita, violata si este.

Probe noi, in curtea lui Gheorghe Dinca. Subsolul casei, interiorul si terenul aferent, verificate de la 0

Probe noi gasite in curtea lui Gheorghe Dinca! Ancheta pare macar acum sa fie mai aproape de un deznodamant? Ce s-a descoperit nou in locuinta primului suspect in cazul crimelor de la Caracal? Update: S-au mai gasit mai multe oase si bucati de carne. Nu se stie momentan daca acestea sunt de origine animala sau .

Ce face criminalul Gheorghe Dinca dupa ce familia Alexandrei a primit vestea ca fata lor a fost ucisa

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )