Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mai pot pleca din spital bolnavii cu COVID? Nelu Tataru explica ce se intampla cu acesti pacienti, incepand de azi

Antena3 Antena3,
Mai pot pleca din spital bolnavii cu COVID? Nelu Tataru explica ce se intampla cu acesti pacienti, incepand de azi

Bolnavii de coronavirus nu vor mai putea sa plece din spital la cererea lor, incepand de marti, odata cu intrarea in vigoare a noii Legi a izolarii si carantinei. Externarea se va face doar cu acordul medicului, a spus ministrul Sanatatii. continuă pe Antena3

Nelu Tataru: Vom avea doua saptamani dificile Pacientii infectati mai pot fi externati doar cu acordul medicului curant

In Romania urmeaza doua saptamani dificile pentru a putea reimpune masurile de izolare, internare, carantina, dupa intrarea in vigoare, incepand de astazi, a noii legi a carantinei si izolarii, a declarat marti ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca odata cu intrarea in vigoare a acestei legi, pacientii infectati nu vor mai putea fi externati din spital decit cu acordul medicului curant, dupa ce in ultimele saptamani, peste 4. 000 de pacienti infectati cu coronavirus s-au externat la cerere, pe fondul vidului legislativ.

Ce se intampla cu cei 4.000 de romani bolnavi de COVID care au plecat din spital. Premierul Orban a facut anuntul

Statul ia masuri in cazul celor peste 4. 000 de romani bolnavi de COVID-19 care au plecat din spital la cerere sau nici nu au stat internati, odata cu intrarea in vigoare a noii legi a carantinei, a anuntat, marti, seful Guvernului.

Aceasta este cea mai mare pensie din Romania. Suma fabuloasa pe care o primeste un fost procuror comunist

Intr-o tara in care pensiile sunt si de 700 de lei, romanii se intreaba cine este cel care are cea mai mare pensie din tara, cat are si ce functii a ocupat de-a lungul vietii sale profesionale.

Lupu Rednic a povestit drama vietii lui cu lacrimi in ochi. Cea mai importanta femeie din viata sa a facut inchisoare

Lupu Rednic a povestit plangand drama prin care a trecut. Cantaretul afiseaza mereu un zambet larg pe fata, insa, indragitul artist a trait o drama in copilarie. Artistul a dezvaluit ca mama sa a facut inchisoare. Lupu Rednic a povestit drama vietii lui plangand. Mama artistului a facut doi ani de inchisoare Unul dintre cei .

Liderii UE au ajuns la un acord privind planul de relansare economica la capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria blocului comunitar

La capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria Uniunii Europene, liderii statelor membre au ajuns la un acord in privinta programului de relansare economica post-coronavirus. 750 de miliarde de euro.

Cel mai frumos loc din Romania. Presa straina l-a anuntat: pe ce loc e in topul din Europa

Desi de multe ori este fara vrajba si sunt zile in care descoperim ca tara la care tanjim este tot mai departe, natura sculptata in Romania ne aduce iar un gand bun, atat noua, cat si strainilor. Un loc din tara noastra este inclus in lista celor mai frumoase destinatii din Europa, realizata de o .

EXCLUSIV Adriana Iliescu, in colaps! Pandemia de coronavirus a adus-o in pragul saraciei! Din ce a ajuns sa traiasca cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu isi marea veniturile dand meditatii elevilor, insa, in ultimele luni, ea nu a mai castigat niciun ban pe langa pensia de 2000 de lei si a ajuns sa isi duca traiul extrem de modest. Pandemia i-a luat cea mai importanta sursa de venit Ajunsa la venerabila varsta de 83 de ani, Adriana Iliescu, .

Cum arata Camilla Parker in tinerete. Asa a ajuns cea mai celebra amanta din lume

In varsta de 73 de ani, actuala sotie a Printului Charles este inca privita ca fiind cea care distrus casnicia acestuia cu Printesa Diana. Iata cum arata Camilla Parker in tinerete! Cum arata Camilla Parker in tinerete Charles si Camilla s-au cunoscut printr-un prieten comun, in 1971, cand Printul avea putin peste 20 de ani.

Zodia pe care au avut-o cei mai multi criminali din istorie! Este adevarat ca nativii acestei zodii sunt psihopati?

Inclinatiile criminale ale celor mai cunoscuti criminali din istorie au fost date si de influenta semnelor zodiacale sub care s-au nascut, spun astrologii. Profilul psihologic al ucigasilor a fost studiat in profunzime de numerosi specialisti iar acestia au ajuns la o concluzie ca multi dintre ei s-au nascut sub un anume semn zodiacal!.

Economia Rusiei, rapusa de coronavirus: Veniturile au inregistrat cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent

Veniturile Rusiei au inregistrat, in al doilea trimestru din acest an, cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent, in contextul in care tara s-a confruntat simultan cu epidemia de coronavirus si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )