Libnet.ro
UNICEF

08:15

Solicitarea MAI de prelungire a votarii pentru cei aflati in proximitatea sectiilor a fost respinsa de BEC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Solicitarea MAI de prelungire a votarii pentru cei aflati in proximitatea sectiilor a fost respinsa de BEC

Solicitarea Ministerului Afacerilor Interne de prelungire a votarii dupa ora 21,00 pentru persoanele care asteapta in proximitatea sectiilor sa isi exercite dreptul de a alege a fost respinsa de Biroul Electoral Central. continuă pe Ziarul Bursa

MAI a solicitat BEC prelungirea votarii pentru cei care sunt in proximitatea sectiilor

MAI a cerut duminica, printr-o nota adresata BEC, prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii procesului elecotral in unele sectiile de votare. Pentru ca procesul electoral sa fie prelungit, solicitarea trebuie aprobata de Biroul Electoral Central.

Cea mai buna metoda pentru o cina rapida. Trucurile care te ajuta oricand

Incercam sa ducem un stil de viata sanatos, insa descoperim, de cele mai multe ori, ca cel mai mare inamic al nostru este lipsa timpului. Seara, putini aleg sa isi petreaca acele cateva ore libere de dupa munca in bucatarie, gatind. insa, cu aceste trucuri simple, putem pregati cea mai gustoasa cina rapida. Iata ce .

Van Damme, diagnosticat cu leucemie din nou: Nu mai exista tratament pentru mine

Veste cumplita venita din Belgia! Miguel Van Damme, 27 de ani, portarul celor de la Cercle Bruges, a fost diagnosticat cu leucemie pentru a treia oara. Dupa ce fusese de doua ori declarat vindecat, fotbalistul a aflat ca boala a recidivat si de aceasta data. A postat pe retelele de socializare un videoclip tulburator in .

Alegeri locale 2020. Amenda pana la 1.000 de lei pentru cei care pozeaza buletinul de vot

Fotografierea sau filmarea buletinului de vot de catre alegatori in timpul exercitarii dreptului de vot se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbo, intr-o declaratie de presa.

Alegeri locale 2020: Amenda de pana la 1.000 de lei pentru cei care pozeaza buletinul de vot

Fotografierea sau filmarea buletinului de vot de catre alegatori in timpul exercitarii dreptului de vot se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbo, intr-o declaratie de presa.

Marcel Vela a anuntat masuri speciale in ziua alegerilor locale Avertismentul lui Bogdan Despescu pentru cei care au solicitat vize in scop electoral (VIDEO)

Ministerul de Interne a anuntat, sambata, masuri speciale pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a alegerilor locale de duminica, 27 septembrie. Ministrul Marcel Vela a precizat ca, in ziua.

PSD VRANCEAL: Secretar de stat in MAI, agent electoral pentru sotia sa

PSD Vrancea a sesizat Inspectoratul Judetean de Politie Vrancea dupa ce social-democratii din filiala l-au identificat pe secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Norocel Pompiliu Stroe in fata unei sectii de votare din comuna Suraia, acolo unde sotia sa candideaza la functia de primar, din partea PNL, conform news. ro.

Acuzatii de frauda electorala la Iasi: Mai multe cereri pentru urna mobila ar fi fost depuse fara semnatura

In ziua alegerilor locale mai multe suspiciuni de frauda electorala au aparut la Iasi, in localitatea Rachiteni. Acuzatiile il vizeaza pe unul dintre candidati care ar fi incercat sa depuna fara.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )