Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai tare decat Dacia electrica: o conduci fara permis si o parchezi aproape oriunde

Playtech Playtech,
Mai tare decat Dacia electrica: o conduci fara permis si o parchezi aproape oriunde

Dacia electrica va fi prezentata, drept concept in lucru, in martie. Dar alta masina e mai interesanta. Citroen a dezvaluit-o recent. E tot electrica, dar o poti conduce fara permis si. continuă pe Playtech

Expert in comunicare: Epidemia de stiri false despre coronavirus, mai contagioasa decat boala in sine

Epidemia de stiri false poate fi, uneori, mai periculoasa decat epidemia de coronavirus in sine, sustine expertul in comunicare Flavia Durach, care atrage atentia asupra faptului ca trebuie sa acordam mai multa atentie surselor din care ne informam.

Adrian Streinu-Cercel: Coronavirusul este de 10 ori mai slab decat virusul gripal!

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a declaratca noul coronavirus este de zeceori mai slab decat virusul gripal.

Primarul Daniel Florea: Sectorul 5 al Capitalei are un rating de la Fitch mai bun decat Romania (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a declarat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca Sectorul 5 are un rating de la Fitch, una dintre cele mai prestigioase agentii din lume, mai bun decat il are Romania per.

Digisport.ro: in Romania mi se pare panica mai mare decat in Italia. Surpriza pe aeroportul Henri Coanda la revenirea sportivilor

Pugilistul Robert Jitaru, intors din Italia, marti seara, de la pregatire alaturi de alti componenti ai lotului national de box, a declarat pe Aeroportul Henri Coanda, in mod surprinzator, ca i s-a parut ca panica fata de infectarea cu coronavirus in Romania este mai mare decat in Italia!.

Igor Dodon, despre decizia opozitiei de a bloca tribuna Parlamentului: intelegeau ca Guvernul Chicu a facut in o suta de zile mai multe decat Maia Sandu

Igor Dodon considera ca deputatii din PAS si PPDA au decis sa blocheze, saptamana trecuta, tribuna Parlamentului pentru ca ar fi inteles ca premierul Ion Chicu, care urma sa prezinte raportul de activitate al Guvernului pentru primele o suta de zile, va demonstra ca a obtinut rezultate mai mari decat Guvernul care era condus de Maia Sandu.

Dacia electrica ar putea veni cu o veste neplacuta din partea Renault

Primul automobil electric de la Dacia e asteptat inca de la finalul lui 2017. in ultimii doi ani si jumatate n-a fost niciun anunt semnificativ. Acum urmeaza cel oficial: in martie la.

Tanar din Gorj, care mergea cu masina fara permis, prins de politisti cu focuri de arma

Un tanar de 28 de ani, care nu detinea permis de conducere, a plecat intr-o cursa periculoasa. Politistii l-au urmarit si l-au avertizat sa opreasca, insa acesta a refuzat.

Scene apocaliptice in Antarctica: zapada rosie este un semn mai ingrijorator decat pare

In ultimele zile, au aparut in Antarctica mai multe regiuni cu zapada de culoare rosie, foarte similara cu cea a sangelui. Dincolo de asocierile cu scene apocaliptice, fenomenul perfect.

Mai multe blocuri din zona Obor, fara apa calda marti seara

Mai multi locuitori din zona Obor, sectorul 2 al Capitalei, sustin ca o serie de imobile nu au apa calda, marti seara. Reprezentantii Termoenergetica sustin ca, intr-adevar, a existat o lucrare de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )