Libnet.ro
UNICEF

15:46

Maia Sandu ar fi castigat cel de-al doilea tur al alegerilor din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Maia Sandu ar fi castigat cel de-al doilea tur al alegerilor din Republica Moldova

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, ar fi castigat al doilea tur al scrutinulu. continuă pe România Liberă

Lupta stransa intre Maia Sandu si Igor Dodon pentru presedintia Republicii Moldova

Cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, care se desfasoara duminica avandu-i candidati pe opozanta Maia Sandu, lidera Partidului Actiune si Solidaritate PAS) si presedintele in exercitiu Igor Dodon, sustinut de Partidul.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Maia Sandu ar fi castigat alegerile prezidentiale (exit-poll-uri)

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, ar fi castigat al doilea tur al scrutinului prezidential din Republica Moldova, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de compania Intellect Group in colaborare cu asociatia SPERO si ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Astazi are loc al doilea tur al alegerilor pentru functia de presedinte al Republicii Moldova

Peste 3,2 milioane de cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati sa participe, astazi, la cel de-al doilea tur al alegerilor pentru functia de presedinte al tarii.

Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, a castigat turul 2al scrutinului prezidential din Republica Moldova desfasurat duminica,15 noiembrie, indica sondejele facute la iesirea de la urne.

MAIA SANDU: Astazi noi decidem cum va pasi Republica Moldova in urmatorul deceniu

Candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS) la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat astazi, la iesirea de la urne, ca de votul pe care il vor da alegatorii in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale depinde cum va intra Moldova in urmatorul deceniu. Maia Sandu a facut apel la unitate, subliniind ca atunci cand oamenii se unesc, lucrurile se schimba.

Maia Sandu, pentru DW: Obiectivul meu ca presedinte va fi sa scot tara din saracie Am fost profund miscata de Diaspora

Duminica se va decide, in al doilea tur de scrutin, cine va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova. Deutsche Welle a realizat interviuri cu cei doi candidati despre mizele acestor alegeri, amprentele geopolitice, precum si despre schimbarile politice care se asteapta dupa 15 noiembrie. Oamenii au vazut, dupa fuga lui Plahotniuc, ca puterea e in mainile lor. Oamenii au inteles ca ei pot schimba politicienii si pot schimba destinul tarii lor. in primul tur, doua treimi din oameni au aratat clar ca vor o schimbare. , a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu sau Igor Dodon? Alegerile din Republica Moldova si efectele lor asupra Romaniei

Maia Sandu a castigat turul intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, fosta republica sovietica cu 3,5 milioane de locuitori, situata intre Ucraina si Romania. Expertii in geopolitica spun ca daca va castiga Maia Sandu ar fi limitat considerabil terenul de joc geopolitic al Federatiei Ruse la Chisinau.

Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu se prefigureaza ca marele castigator al alegerilor prezidentiale Rezultatele preliminare confirma exit-poll-urile

Maia Sandu se pare ca este marele castigator al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, daca estimarile preliminare ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice se confirma. Potrivit acestor estimari, pentru Maia Sandu au votat 54,7% dintre alegatori, iar pentru Igor Dodon 45,3. -------------------UPDATE 23:18 Dupa centralizarea a 94. 03% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 70% din voturi iar Igor Dodon 48. 30%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. UPDATE 22:48 Dupa centralizarea a 90,34% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 53% din voturi iar Igor Dodon 48. 47%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova.

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

Dodon, atac suburban la Maia Sandu: Cand dati mana cu o batranica, dupa asta de o suta de ori va spalati mainile

Igor Dodon a lansat un atac suburban la adresa Maiei Sandu vineri, 13 noiembrie, in ultima zi a campaniei electorale pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Igor Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu ca este lasa si fricoasa pentru ca a refuzat dezbaterile electorale. in plus, Dodon i-a reprosat Maiei Sandu ca nu este casatorita si ca ar merge la marsurile LGBT din Chisinau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )