Libnet.ro
UNICEF

09:30

Maia Sandu despre Codruta Kovesi ca procuror in Rep. Moldova: Ar fi un scenariu minunat. Vrem sa avem cei mai buni specialisti

B1 B1,
Maia Sandu despre Codruta Kovesi ca procuror in Rep. Moldova: Ar fi un scenariu minunat. Vrem sa avem cei mai buni specialisti

Desemnarea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror general ar fi un scenariu minunat pentru Republica Moldova, a declarat joi, Maia Sandu, liderul Partidului Actiune si Solidaritate PAS), citatade. continuă pe B1

Maia Sandu, despre decizia Guvernului Filip de a muta Ambasada R. Moldova de la Tel Aviv la Ierusalim: O ofensa la adresa SUA

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat ca decizia Guvernului Filip de marti, 11 iunie, de a muta Ambasada Republicii Moldova din Israel de la Tel Aviv la Ierusalimsi hotararea de a semna Acordul cu privire la vanzarea terenului pentru constructia Ambasadei SUA in Republica Moldova denota disperare si este sunt ofensa la adresa SUA.

Maia Sandu, despre procesul penal deschis pe cazul finantarii ilicite a PSRM: Faptul ca investigatiile se intampla azi poate duce la gandul ca este un act politic

Lidera PAS, Maia Sandu, considera ca faptul ca Procuratura Generala a decis anume in contextul politic actual sa deschida un proces penal pentru finantare ilegala a Partidului Socialistilor, poate sa duca la gandul ca investigasia respectiva este un act politic.

VIDEO Putin: Puterea in Rep. Moldova a fost uzurpata de oligarhi. il vom sustine pe Igor Dodon si partenerii sai

Presedintele rus Vladimir Putin si-a declarat sprijinul pentru Igor Dodon si guvernul Maia Sandu, sustinand ca acesta este un prim pas pentru a scapa de oligarhii care au uzurpat puterea si au acaparat toate institutiile statului. Mesajul sau a fost distribuit, pe Facebook, de presedintele Rep. Moldova.

Vladimir Voronin o vede pe Kovesi procuror general al Republicii Moldova: Daca ar fi doamna aceasta din Romania poate ca as intelege si chiar as accepta

Fostul presedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, spune ca ar accepta-o pe fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, in functia de procuror general al statului. Declaratia lui Voronin vine in.

Laura Codruta Kovesi a recunoscut. Ce sanse mai are pentru functia de procuror sef european: Pana in ultima secunda!

Kovesi a recunoscut, in cadrul unui interviu pentru Politico, ca se va lupta in continuare pentru a deveni procuror-sef european. Kovesi se lupta in continuare sa devina procuror-sef european Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, se lupta pentru titulatura dorita, fiind una dintre cei doi candidati care au mai ramas in curs [] .

Laura Codruta Kovesi, hotarata sa nu se retraga din cursa pentru functia de procuror-sef european Politico

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat intr-un interviu acordat Politico ca nu are de gand sa se retraga din cursa pentru functia de procuror-sef european.

Republica Moldova: Igor Dodon si Maia Sandu cheama cetatenii la un miting pasnic pentru sustinerea noii guvernari

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, si presedintele Igor Dodon cheama oamenii la un miting pasnic pentru sustinerea noii guvernari. Marsul va avea loc in aceasta duminica, la ora 11:00, in fata Parlamentului, relateaza presa din Moldova.

Maia Sandu: Traian Basescu trebuie sa-si primeasca inapoi cetatenia Republicii Moldova

Lidera PAS, Maia Sandu, care detine si functia de prim-ministru al Republicii Moldova, printr-un vot al Parlamentului declarat insa neconstitutional de Curtea Constitutionala, a declarat ca ex-presedintele roman Traian Basescu ar trebuie sa-si primeasca inapoi cetatenia Republicii Moldova pentru toate lucrurile bune pe care le-a facut pentru noi.

Ce inseamna criza politica din Republica Moldova. Cine sunt Maia Sandu, Igor Dodon si Pavel Filip

Criza politica din Republica Moldova ia amploare dupa evenimentele din ultimele zile. Seful statului, Igor Dodon, a declarat ca intentioneaza sa anuleze decretele date de Pavel Filip, presedintele interimar, cu privire la dizolvarea Parlamentului si la organizarea de alegeri anticipate. Cum a pornit criza politica in Republica Moldova Pe 8 iunie 2019 ACUM si PSRM [] .

Maia Sandu multumeste partenerilor europeni pentru sustinere

Premierul ales Maia Sandu saluta declaratia inaltului reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, vicepresedinte al Comisiei Europene, Federica Mogherini, si a Comisarului pentru vecinatate si negocierile de extindere, Johannes Hahn, cu referire la situatia politica din Moldova. in cadrul unui briefing de presa, Maia Sandu a spus ca UE a recunoscut oficial Guvernul votat sambata, 8 iunie, de Parlament, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )