Libnet.ro
UNICEF

20:00

Maia Sandu este hotarata sa conteste, la Curtea Constitutionala, raportul CEC prin care Igor Dodon este declarat castigator al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Maia Sandu este hotarata sa conteste, la Curtea Constitutionala, raportul CEC prin care Igor Dodon este declarat castigator al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Fostul ministru al Educatiei, Maia Sandu a anuntat, vineri, ca va contesta in instanta si la Curtea Constitutionala raportul Comisiei Electorale Centrale CEC). continuă pe România Liberă

Legea eliminarii a 102 taxe este transata la Curtea Constitutionala

Soarta taxei radio-TV, pe care PSD vrea s-o elimine, aducand TVR si Radio Romania sub control politic, este acum la mana judecatorilor de la Curtea Constitutionala.

Maia Sandu:Eu nu am chemat la proteste. Orice incercare de a ne prezenta drept organizatori ai manifestatiilor este o noua facatura marca Plahotniuc-Dodon

Liderul PAS, Maia Sandu, afirma ca protestele din diaspora si de la Chisinau, in care manifestantii solicita anularea rezultatelor din scrutinul doi prezidential, pe motiv ca ar fi fost fraudate, nu sunt organizate de echipa formatiunii pe care o conduce.

Igor Dodon o ataca pe pro-europeana Maia Sandu: Sustinea unirea cu Romania. Republica Moldova ar fi fost distrusa

Obiectivul politicianului proeuropean Maia Sandu ar fi fost unirea cu Romania si practic distrugerea Republicii Moldova daca ar fi devenit presedinte, sustine socialistul Igor Dodon.

Igor Dodon: Daca se asigura dreptul la vot al tuturor cetatenilor din diaspora, Maia Sandu nici 40 la suta nu lua

Presedintele nou-ales al tarii, Igor Dodon, a comentat joi, 17 noiembrie, problema votului din diaspora, unul dintre motivele pentru care atat o parte a moldovenilor stabiliti peste hotare, cat si Maia Sandu nu recunosc rezultatele alegerilor. Acestia afirma ca dreptul constitutional al cetatenilor din diaspora a fost incalcat, atunci cand nu au putut vota din cauza epuizarii buletinelor de vot la unele sectii de votare.

Sergiu Mocanu: Maia Sandu putea sa castige aceste alegeri numai daca acest lucru si l-ar fi dorit Plahotniuc VIDEO

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, a declarat miercuri, 16 noiembrie, ca Maia Sandu ar fi putut castiga alegerile prezidentiale numai daca acest lucru si l-ar fi dorit vicepresedintele PDM, Vlad Plahotniuc. in opinia politicianului, Plahotniuc nu si-a dorit ca presedintele PAS sa ajunga presedinte de tara.

Tensiune in MOLDOVA: Maia SANDU cere populatiei sa semneze o petitie pentru declararea alegerilor nule, acuzand fraude masive. Igor DODON ameninta cu contra-manifestatii

Candidatul pro-european din alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Maia Sandu, cere declararea alegerilor prezidentiale nule si indeamna cetatenii sa semneze o petitie privind invalidarea turului do.

Maia Sandu lanseaza acuzatii grave: Alegerile au fost fraudate! Campania oponentului meu a fost plina de manipulare si dezinformare

Candidata prooccidentala, Maia Sandu, care a pierdut cursa pentru presedintia Republicii Moldova a lansat acuzatii grave la adresa modului in care au fost organizate alegerile.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis legea privind eliminarea a 102 taxe la Curtea Constitutionala: Cererea va fi discutata pe 14 decembrie

UPDATE:Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta in 14 decembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii privind eliminarea unor taxe si tarife. Presedintele Klaus Iohannis a.

Klaus Iohannis, despre faptul ca trimis legea privind eliminarea a 102 taxe la Curtea Constitutionala: Pe aceasta lege s-a lucrat pe repede inainte. Am considerat ca unele lucruri nu au fost suficient de bine clarificate(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti, la Palatul Cotroceni, despre faptul ca a trimis la Curtea Constitutionala o sesizare privind legea prin care sunt eliminate peste o suta de taxe. Seful.

Curtea Constitutionala se va pronunta asupra confirmarii alegerilor dupa epuizarea litigiilor

Curtea Constitutionala va putea sa se pronunte asupra confirmarii rezultatelor alegerilor doar dupa epuizarea tuturor litigiilor in instantele de drept comun. Potrivit CC, toate contestatiile privind incalcarile electorale urmeaza a fi solutionate exclusiv de catreinstantele de judecata, pentru ca acestea nu sunt de competenta Curtii Constitutionale, transmite IPN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3162 seconds )