Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mama si bunicul Luizei raman internati in spitalul din Craiova

Antena3 Antena3,
Mama si bunicul Luizei raman internati in spitalul din Craiova

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Craiova a declarat, vineri seara, ca atat mama Luizei Melencu, cat si bunicul fetei isi vor petrece noaptea in spital. Pacientul prezenta o criza. continuă pe Antena3

Bunicul si mama Luizei Melencu, internati la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Medic: Ma mir de unde pot avea acesti oameni atata forta

Monica Melencu si Stelian Iordache, mama si bunicul Luizei, fata rapita de Gheorghe Dinca in 14 aprilie din Caracal, au ajuns vineri-seara, 27 septembrie 2019, la spitalul din Craiova, in urma episodului petrecut la Diosti, unde anchetatorii s-au prezentat cu un mandat de aducere pe numele mamei Luizei.

Jandarmii au venit sa o ia cu forta pe Monica Melencu la DIICOT. Mama Luizei, transportata la spitalul din Craiova, dupa ce a lesinat

Update:Bunicul Luizei a amenintat ca isi toarna benzina pe el si isi da foc. Jandarmii a alergat dupa el in magazia din curte Update:Jandarmii au intrat in curtea familiei Melencu. Mama.

Mama si bunicul Luizei Melencu, transportati la spital dupa ce politistii si jandarmii au descins la locuinta lor: Femeia a refuzat sa mearga la audieri (VIDEO)

00:Mama si bunicul Luizei Melencu au fost transportati la Spitalul din Craiova, iar medicii au decis ca cei acestia sa ramana internati pana sambata dimineata, informeaza.

Jandarmii au venit sa o ia cu forta pe Monica Melencu la DIICOT. Bunicul Luizei, gest extrem. Si-a turnat benzina pe haine

Update:Bunicul Luizei a amenintat ca isi toarna benzina pe el si isi da foc. Jandarmii a alergat dupa el in magazia din curte Update:Jandarmii au intrat in curtea familiei Melencu. Mama.

Cazul Caracal se complica si mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT: Traieste!

Cazul Caracal este departe de a se fi terminat, ba chiar se complica mai mult de la o zi la alta. Bunicul Luizei Melencu, prima victima, aduce acuze la adresa DIICOT. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT in data de 18 septembrie, DIICOT informa ca oasele descoperite in zona de liziera de pe terenul .

Mario Iorgulescu, internat la clinica bogatilor! Cum arata si cat costa o noapte la spitalul din Milano

Mario Iorgulescu se afla acum in grija celor mai buni medici, intr-o clinica unde numai cei instariti pot avea parte de ingrijire. Parintii baiatului de 24 de ani au avut grija ca cei mai buni specialisti sa-l aiba in vizor. Cat costa o singura noaptea la clinica din Milano unde fiul sefului LPF este atent .

UPDATE Scandal la casa familiei Melencu, dupa ce mama Luizei a refuzat sa mearga la DIICOT. Bunicul Luizei s-a stropit cu benzina, Monica Melencu a lesinat

Mama Luizei Melencu a refuzat, vineri, sa plece de acasa in momentul in care jandarmii s-au dus la casa familiei pentru a pune in executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice si ulterior a lesinat. Mai mult, bunicul Luizei s-a stropit cu benzina. Cei doi membri ai familiei au fost dusi la spital, dupa ce anterior refuzasera.

Bunicul Luizei: Dupa ce se va intuneca, veti asista la ce nu a vazut Romania. O sa ne ia pe sus

Bunicul a facut marturisiri dupa ce lucrurile s-au calmat in curtea familiei Melencu. Barbatul sustine ca oamenii vor asista la ce nu a vazut Romania si ca mama Luizei va fi luata pe sus dupa ce se va.

Bunicul Luizei Melencu, dupa ce a aflat de amenda data de DIICOT: O sa vindem terenul si casa ca sa o platim. Asta e singura solutie

Mama Luizei Melencu inca nu s-a hotarat daca va permite autoritatilor sa ridice probe biologice pentru noi analize. Desi a primit amenda maxima, de 5000 de lei, pentru ca nu s-a prezentat astazi in fata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )