Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mama copiilor abuzati de politistul pedofil: Mario mi-a zis: Mami, daca aveam ceva ii dadeam in cap si fugeam cu Alessia

Antena3 Antena3,
Mama copiilor abuzati de politistul pedofil: Mario mi-a zis: Mami, daca aveam ceva ii dadeam in cap si fugeam cu Alessia

Mama copiilor abuzati de politistul pedofil a facut noi dezvaluiri cutremuratoare despre drama prin care au trecut cei doi copii ai ei. Aceasta a povestit ca baietelul se simte vinovat ca nu si-a putut apara. continuă pe Antena3

Marturia unuia dintre cei doi copii abuzati de politistul pedofil: Mami, daca aveam ceva ii dadeam in cap

Mama celor doi copii agresati de politistul Eugen Stan a vorbit despre traumele prin care trec cei mici, dar si despre ce i-a spus baietelul imediat dupa incident. Practic au plecat de la noi de acasa si.

Politistul pedofil, suspectat in alte 15 cazuri: Acestea au avut loc din 2009 pana in prezent (VIDEO)

Ies la iveala detalii soc despre politistul-pedofil din Bucuresti! Dupa ce acesta a recunoscut un viol din 2012 si perversiunile din liftul din Drumul Taberei, se pare ca acesta mai este suspect in alte 15.

Politistul pedofil are numeroase antecedente. Este vorba despre un caz protejat?

Noi informatii ies la iveala despre politistul pedofil. Daca in 2009 si 2012 cazurile au ramas cu autor necunoscut desi existau probe video cu autorul si nu s-a facut nimic, atunci inseamna ca.

Ce pedeapsa risca politistul pedofil dupa ce a agresat doi copii in lift

Politistul pedofil a ingrozit o tara intreaga cu fapta sa. Acesta a fost arestat prevenitiv si risca ani grei de inchisoare dupa ce a abuzat de doi copii minori in.

Detalii incredibile despre politistul pedofil. Un martor a povestit intamplarea din 2016

Noi detalii ies la iveala despre politistul pedofil. Un martor a povestit ce s-a intamplat in incidentul din 2016. in jur de 12 noaptea venea de la serviciu, iar un tip.

Politistul pedofil, adus la judecatorie pentru mandatul de arestare preventiva

Politistul pedofil a fost adus, marti dupa-amiaza, la Judecatorie pentru mandatul de arestare preventiva. Anchetatorii solicita arestarea preventiva pentru 29 de zile. Eugen Stan a recunoscut in.

Politistul pedofil, adus la judecatorie

Politistul pedofil a fost adus la Judecatorie pentru mandatul de arestare preventiva. Anchetatorii solicita arestarea preventiva pentru 29 de zile pentru trei fapte: agresiune sexuala fata de doi minori,.

Politistul pedofil nu si-a dat inca demisia. Emil Stan a scapat de o alta ancheta, dupa ce plangerea penala depusa impotriva lui a fost retrasa

Politistul pedofil nu si-a dat inca demisia, desi este acuzat de agresiune sexuala in doua cazuri, el fiind retinut cu propunere de arestare pentru 30 de zile, a declarat, luni, Georgian Dragan,.

CONFESIUNI DE GROAZA: Mama copiilor agresati in Drumul Taberei, rupe tacerea

Mama copiilor agresati in lift de un necunoscut, a povestit ce au relatat micutii despre incidentul din Drumul Taberei. Copiii sunt speriati si au explicat de ce nu au reactionat, baiatul crezand.

Mama copiilor agresati in Drumul Taberei rupe tacerea. Calvarul prin care au trecut micutii. Dupa mine, l-as omori

Mama copiilor agresati in lift de un necunoscut, a povestit ce au relatat micutii despre incidentul din Drumul Taberei. Copiii sunt speriati si au explicat de ce nu au reactionat, baiatul crezand ca vi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )