Libnet.ro
UNICEF

12:45

Marturia unuia dintre cei doi copii abuzati de politistul pedofil: Mami, daca aveam ceva ii dadeam in cap

Antena3 Antena3,
Marturia unuia dintre cei doi copii abuzati de politistul pedofil: Mami, daca aveam ceva ii dadeam in cap

Mama celor doi copii agresati de politistul Eugen Stan a vorbit despre traumele prin care trec cei mici, dar si despre ce i-a spus baietelul imediat dupa incident. Practic au plecat de la noi de acasa si. continuă pe Antena3

Averea unuia dintre cei mai mari baroni locali a fost blocata

Celui mai bogat om din Ucraina, Rinat Akhmetov, i-au fost blocate active in valoare de 820 de milioane de dolari, de catre un tribunal din Cipru, in cadrul unei dispute legale controversate cu cel mai mare.

Ce pedeapsa risca politistul pedofil dupa ce a agresat doi copii in lift

Politistul pedofil a ingrozit o tara intreaga cu fapta sa. Acesta a fost arestat prevenitiv si risca ani grei de inchisoare dupa ce a abuzat de doi copii minori in.

Reactia furioasa a lui Traian Berbeceanu fata de politistul acuzat de molestarea celor doi copii: Bata-l Dumnezeu!

Adevaratii politisti sunt cei care l-au prins si l-au dovedit pe ticalos, spune politistul Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba, intr-o reactie dura fata de molestarea celor doi copii de catre politistul de la Rutiera.

Marian Godina, despre politistul retinut pentru molestarea a doi copii:Nu imi explic cum de colegii lui nu l-au recunoscut inca din primul moment in care au aparut imagini

Politistul Marian Godina spune ca a primit zeci de mesaje de la cei care voiau sa ajute la prinderea celui care a agresat vineri doi copii intr-un lift si ca, printre ele, se afla si profilul de Facebook al suspectului ce a fost retinut luni. Godina scrie pe Facebook ca a vazut ca semana cu cel din imaginile difuzate de politie, asa ca a trimis imediat informatia anchetatorilor din dosar. Nu imi explic cum de colegii lui apropiati nu l-au recunoscut inca din primul moment in care au aparut imagini, afirma cunsocutul politist.

Ce pedeapsa risca politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii

Politistul acuzat ca ar fi agresat doi copii intr-un lift din Capitala a fost retinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului Bucuresti, pentru doua infractiuni de agresiune sexuala asupra unor minori.

Politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii si-a recunoscut fapta, dar si violul comis in 2012 asupra unei fetite de 7 ani

Politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii in 5 ianuarie in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei si-a recunoscut fapta, dar si violul comis in 2012 asupra unei fetite de 7 ani in acelasi sector, informeaza news. ro.

Politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii si-a recunoscut fapta, dar si violul comis in 2012 asupra unei fetite de 7 ani

Politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii in 5 ianuarie in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei si-a recunoscut fapta, dar si violul comis in 2012 asupra unei fetite de 7 ani in acelasi sector.

Traumele unuia dintre cei mai mari tirani ai istoriei. Stalin, copilul din familia unui cizmar betiv, a indurat batai si saracie

Stalin a fost unul dintre cei mai odiosi tirani ai istoriei. Din cauza politicii sustinute de el au murit milioane de oameni. Anii copilariei au fost decisivi pentru formarea personalitatii fostului mare lider al URSS. Stalin a fost la origine georgian, a fost abuzat emotional si fizic in copilarie si trebuia sa devina preot.

Barbatul care a agresat sexual doi copii intr-un lift, in Bucuresti a fost dus in arestul politiei. Primele imagini cu barbatul

Barbatul care a agresat sexual doi copii intr-un lift, in Bucuresti a fost saltat de la domiciliul propriu de autoritati si trimis in arestul politiei Capitalei. Audierea barbatului a i.

Barbatul suspectat ca a agresat doi copii in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, retinut pentru 24 de ore

Barbatul care a agresat, vineri dimineata, doi copii in liftul unui bloc din Bucuresti a fost retinut luni pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri, anunta News. ro. El a fost prins de politisti luni dimineata. Agresorul este politist in cadrul Brigazii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )