Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mancarea care nu-i place lui Rafael Nadal este preferata Simonei Halep

Hotnews Hotnews,
 Mancarea care nu-i place lui Rafael Nadal este preferata Simonei Halep

Daca nu stiati, Rafael Nadal foloseste adesea gatitul ca mijloc de relaxare chiar si in timpul turneelor de Grand Slam, dar are unele ciudatenii cand vine vorba despre alegerea ingredientelor pentru creatiile sale culinare. Este curios ca alimente care stau in capul listei negre a spaniolului sunt combinatia favorita pentru micul dejun a Simonei Halep. continuă pe Hotnews

Explicatiile lui Rafael Nadal dupa eliminarea de la Australian Open - Thiem merita victoria

Rafael Nadal a parasit turneul de la Australian Open in faza sferturilor, fiind invins in patru seturi de Dominic Thiem. Ibericul a recunoscut superioritatea adversarului, declarand ca pur si simplu Thiem a jucat mai bine decat el si a meritat victoria.

Dominic Thiem il elimina pe Rafael Nadal dupa un thriller de peste patru ore

Pentru prima data intr-un turneu de Mare Slem austriacul Dominic Thiem reuseste sa-l invinga pe Rafael Nadal, liderul mondial al momentului.

Rafael Nadal pierde primul set la Australian Open

Liderul mondial Rafael Nadal s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Australian Open dupa un test complicat impotria australianului Nick Kyrgios.

VIDEO Austriacul zburator: Dominic Thiem, in semifinale la Australian Open dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal

Il invinsese pe Nadal de patru ori in cariera, dar niciodata la un Grand Slam. Clipa mult asteptata a sosit: Dominic Thiem a trecut in patru seturi de Rafa 6-73), 6-74), 6-4, 6-76)), la capatul unui meci in care austriacul a zburat pe teren dintr-o parte in alta. Domi a facut minunat tranzitia din defensiva in ofensiva, iar ibericul a fost depasit cu propiile arme. Thiem este pentru prima data in cariera in semifinalele de la Australian Open.

Australian Open: Rafael Nadal a completat tabloul sferturilor - Victorie cu Nick Kyrgios

Cel mai asteptat duel din optimile de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open nu a dezamagit: Nadal si Kyrgios au oferit un meci electrizant, cu multe pasaje spectaculoase si cu o intriga speciala. Rafa a fost jucatorul mai inspirat si cu nervii mai tari, victoria conturandu-se in patru seturi: 6-3, 3-6, 7-66), 7-64).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )