Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Rafael Nadal a completat tabloul sferturilor - Victorie cu Nick Kyrgios

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Rafael Nadal a completat tabloul sferturilor - Victorie cu Nick Kyrgios

Cel mai asteptat duel din optimile de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open nu a dezamagit: Nadal si Kyrgios au oferit un meci electrizant, cu multe pasaje spectaculoase si cu o intriga speciala. Rafa a fost jucatorul mai inspirat si cu nervii mai tari, victoria conturandu-se in patru seturi: 6-3, 3-6, 7-66), 7-64). continuă pe Hotnews

Australian Open: Rafael Nadal, calificare fara emotii in optimi Ce il asteapta pe iberic in turul urmator

Rafael Nadal n-a avut nicio problema in fata compatriotului sau Pablo Carreno-Busta 6-1, 6-2, 6-4) si s-a calificat, dupa un meci de o ora si 40 de minute, in optimile de la Australian Open.

Rafael Nadal pierde primul set la Australian Open

Liderul mondial Rafael Nadal s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Australian Open dupa un test complicat impotria australianului Nick Kyrgios.

Nadal, victorie dramatica la Australian Open: Avem sferturile turneului atat la baieti, cat si la fete

Rafael Nadal 1 ATP) ramane in cursa pentru a castiga Australian Open pentru a doua oara in cariera, dupa triumful din 2009.

Stim primul sfert de la Australian Open! Cum s-au descurcat Cori Gauff (15 ani) si invingatoarea Serenei Williams

Parcursul de exceptie al americancei in varsta de doar 15 ani, Cori Gauff, s-a incheiat, duminica, in optimile de la Australian Open. La Melbourne s-a completat deja distributia unui prim sfert de finala pe tabloul feminin: Sofia Kenin cap de serie 4) si Ons Jabeur, ambele aflate in premiera in aceasta faza a competitei la un Grand Slam, se vor duela pentru un loc in semifinale.

Australian Open: Nick Kyrgios, in optimi dupa o lupta crancena cu Karen Khachanov - Favoritii merg mai departe (Rezultatele zilei)

Nick Kyrgios este ultimul jucator calificat in optimile de la Australian Open, dupa ce a trecut de Karen Khachanov in urma unei confruntari foarte echilibrate. Australianul a ratat cate o minge de meci in seturile trei si patru, a salvat una in tiebreak-ul setului decisiv pe serviciul rusului) si s-a impus cu 6-2, 7-67), 6),6-7, 7)6-7, 7-68) si il va intalni in runda urmatoare pe Rafael Nadal.

Simona Halep, la trei meciuri de marele trofeu de la Australian Open: Toate detalii despre sfertul impotriva lui Kontaveit si traseul spre al treilea titlu de Grand Slam (FOTO)

Simona Halep s-a calificat luni dimineata in sferturile de finala de la Australian Open dupa ce a trecut de belgianca Elise Mertens in doua seturi, 6-4 6-4, iar acum tabloul de concurs o arata mare favorita.

Victorie dupa 895 de zile a Muguruzei versus Top 5. Halep, supravietuitoarea jumatatii a doua de tablou la Australian Open

Simona Halep este singura jucatoare din Top 8 WTA care rezista inca in turneu pe jumatatea inferioara de tablou. Garbine Muguruza a obtinut, sambata, prima victorie in fata unei jucatoare din Top 5 WTA dupa aproape doi ani si jumatate, 6-1, 6-2 in fata Elinei Svitolina, calificandu-se totodata in optimi la Australian Open.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open. Tenismena, dupa victorie: Ma bucur de fiecare meci pe care-l joc, dau totul pentru a castiga

Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a invins-o pe Iulia Putinteva, in turul al treilea al Australian Open, si s-a calificat in optimile de finala, ca a dat totul pentru a castiga si ca e foarte fericita ca a intrat in a doua saptamana a competitiei.

Simona Halep a trecut in saptamana a doua la Australian Open fara set pierdut! Victorie lejera cu Putintseva

Simona Halep s-a calificat, sambata dimineata, in optimi la Australian Open, dupa o noua lejera la Melbourne, 6-1, 6-4, in fata Yuliei Putintseva 38 WTA). Romanca si-a egalat deja performanta de anul trecut, facand pasul pentru a cincea oara in cariera in saptamana a doua la Grand Slam-ul de inceput de an.

Barty, prima jucatoare calificata in optimi la Australian Open, dupa o victorie autoritara

Ashleigh Barty este prima jucatoare calificata in optimi la editia 2020 a turneului de la Australian Open, dupa 6-3, 6-2 in fata Elenei Rybakina Kazahstan, cap de serie 29).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )