Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mancarurile gatite care ne ingrasa. Greseala pe care toti romanii o fac de sarbatori

Playtech Playtech,
Mancarurile gatite care ne ingrasa. Greseala pe care toti romanii o fac de sarbatori

Mancarurile traditionale sunt un chin pentru cei mai gurmanzi dintre noi, mai cu seama de sarbatori. Ce greseala facem cu totii la prepararea meselor de sarbatori? Care sunt obiceiurile deloc benefice pe care le au gospodinele? Ce greseli faci in bucatarie? Greseala pe care o fac romanii Mancarea facuta in casa e clar cea mai . continuă pe Playtech

Greselile pe care toti romanii le fac cand poarta masca. Asa iti apare acneea de la ea

Masca de protectie a devenit un accesoriu indispensabil si recomandat de autoritati de la declansarea starii de urgenta si pana acum. insa, purtarea ei este o problema pentru multi romani. Cei mai multi spun ca au o senzatie de disconfort si ca nu pot respira bine, iar altii se plang de afectiuni la nivelul tenului, .

Nu mai manca in fata televizorului. Ce pericol exista pentru toti romanii care fac asta

Dupa o zi obositoare, un film bun in fata televizorului poate sa te ajute sa te relaxezi, in special daca este insotit de o masa delicioasa. insa, mare atentie, deoarece mancatul in fata micului ecran nu este un obicei sanatos. Afla de ce nu ar trebui sa mai faci asta! Nu mai manca in fata .

Antiviralul pe care toti romanii trebuie sa il ia in pandemie. Adina Alberts ii divulga proprietatile magice

Adina Alberts ii sfatuieste pe romani sa fie preventivi si sa se ingrijeasca in plus iarna aceasta. Medicul sustine ca ar trebui ca toti oamenii sa consume o anumita substanta magica. Ce spune specialistul si care este antiviralul dezvaluit de aceasta care ar face minuni? Antiviralul care trebuie consumat de toti romanii in pandemie. Sfaturile .

Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend. Nu se poate emite

CNAIR- Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca duminica emiterea rovinietelor si a peajelor va fi intrerupta. Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend Astfel,CNAIR informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi ca astazi, in intervalul orar 10:00-19:00, ca urmare a unor lucrari de .

E gratis la Digi |RCS-RDS pentru toti romanii: secretul ca sa profiti chiar acum

Digi |RCS-RDS are o multime de optiuni pe care le da gratuit abonatilor, dar prea putini beneficiaza de acestea. Cea de azi e direct pe telefonul tau si e un fel de completare pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )