Libnet.ro
UNICEF

19:15

Antiviralul pe care toti romanii trebuie sa il ia in pandemie. Adina Alberts ii divulga proprietatile magice

Playtech Playtech,
Antiviralul pe care toti romanii trebuie sa il ia in pandemie. Adina Alberts ii divulga proprietatile magice

Adina Alberts ii sfatuieste pe romani sa fie preventivi si sa se ingrijeasca in plus iarna aceasta. Medicul sustine ca ar trebui ca toti oamenii sa consume o anumita substanta magica. Ce spune specialistul si care este antiviralul dezvaluit de aceasta care ar face minuni? Antiviralul care trebuie consumat de toti romanii in pandemie. Sfaturile . continuă pe Playtech

Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend. Nu se poate emite

CNAIR- Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca duminica emiterea rovinietelor si a peajelor va fi intrerupta. Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend Astfel,CNAIR informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi ca astazi, in intervalul orar 10:00-19:00, ca urmare a unor lucrari de .

Alimentele pe care toti batranii trebuie sa le manance. Ce beneficii minunate au

Ce trebuie sa contina meniul varstnicilor? Ce trebuie sa consume si acestia care sunt beneficiile minunate pe care le primesc din partea alimentelor in cauza? Ce trebuie sa isi puna in dieta zilnica? Iata si cele mai bune metode de consum! Alimente care trebuie sa se afle in meniul batranilor Exista cateva alimente care sunt .

Veste devastatoare despre Dacia Duster: dispare modelul pe care toti romanii il vor?

Dacia Duster a adus un succes imens atat producatorului local, cat si pentru Renault. Totusi, urmeaza sa apara o versiune noua, dar cu o problema imensa. Decizia Renault pare de.

Medicul Adina Alberts, apel disperat catre autoritati. Ce se intampla, de fapt, cu testele COVID-19 efectuate la clinicile private

In plina pandemie de COVID-19, informatiile noi despre neregulile care au loc in gestionarea cazurilor de coronavirus nu intarzie sa apara. Desi toata lumea asteapta zilnic rapoartele cu numarul imbolnavirilor oferite de Grupul de Comunicare Strategica, medicii de la clinicile private au de reclamat nereguli. Recent, Adina Alberts, chirurg estetician, a rupt tacerea si a .

Adina Alberts face un apel catre autoritati in cazul testelor rapide COVID-19 de la privat: Rezultatele nu le trimitem nicaieri!

Medicul Adina Alberts a intervenit in direct prin telefon la Antena 3 unde a vorbit despre dificultatile pe care le intampina clinicile private. Este vorba despre testele rapide pentru COVID-19 care nu sunt luate in calcul de autoritati, iar rezultatele nu se raporteaza.

Schimbare importanta la ANAF. Anuntul de care trebuie sa stie toti romanii: noutate maxima

In ultima perioada au venit din partea Ministerului de Finante mai multe schimbari legislative. Unele dintre ele modifica declaratiile cu privire la obligatiile de plata a contributiilor sociale. Mai exact este vorba de modificari aduse la Declaratia 112. Ordinul in cauza a fost adoptat concomitent cu cele ale Ministerelor Muncii si Sanatatii. in justificarea acestor modificari .

Nu mai manca in fata televizorului. Ce pericol exista pentru toti romanii care fac asta

Dupa o zi obositoare, un film bun in fata televizorului poate sa te ajute sa te relaxezi, in special daca este insotit de o masa delicioasa. insa, mare atentie, deoarece mancatul in fata micului ecran nu este un obicei sanatos. Afla de ce nu ar trebui sa mai faci asta! Nu mai manca in fata .

Atentie, romani! Carnea de pui pe care toti o cumpara din magazin. Este cea mai cautata, dar s-a descoperit ca reprezinta un pericol

In timp ce nord-coreenii au inventat carnea artificiala, situatia banalei carni de pui vanduta la oferta ridica din nou probleme. O analiza la nivel european bate moneda pe folosirea antibioticelor in ferme. Carnea de pui la oferta, pericol in farfurie. Antibioticele sunt specialitatea casei Comerciantii vand de Revelion carnea ramasa de la Craciun, pentru a .

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie. Greseala imensa care creeaza probleme cu banii

Desi este putin probabil sa te fi gandit la acest lucru, atunci cand pleci in vacante, trebuie sa iti notifici banca. Iar daca nu ai facut-o pana acum sau crezi ca o astfel de actiune.

Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Ludovic Orban vine cu noi precizari despre situatia actuala. Ce nu vor mai putea face romanii in pandemie? Cetatenii au parte de noi restrictii. Ce urmeaza sa se schimbe in viitorul apropiat? Noi restrictii in pandemie. Anuntul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei a declarat in cursul zilei de luni faptul ca obiectivul principal al Guvernului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )