Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mandatul managerilor din companiile de stat, tot mai scurt. Directorul CNAB a fost demis dupa doar 3 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mandatul managerilor din companiile de stat, tot mai scurt. Directorul CNAB a fost demis dupa doar 3 luni

Directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Gabriel Stoe, a fost demis joi, la solicitarea ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, au declarat pentru AGERPRES, surse oficiale. Stroe a fost numit in functia de director. continuă pe Wall-Street Ro

Ce ti se intampla daca ai un somn mai scurt cu doua ore? E vizibil imediat pe chipul tau

Cercetatorii britanici au facut un studiu care analizeazaefectele somnului asupra pielii. Ce ti se intampla daca ai un somn mai scurt cu doua ore? Oamenii de stiinta au constatat caoboseala.

VIDEO Barcelona, tot mai aproape de titlul de campioana (2-0 cu Alaves)

Barcelona si-a trecut in cont a 24-a victorie din actualul sezon din LaLiga si este tot mai aproape de titlul de campioana. Catalanii s-au impus pe terenul celor de la Alaves, scor 2-0 intr-o partida disputata in cadrul etapei a 34-a.

Scotia, tot mai aproape de lansarea bursei proprii

Tara nu a mai avut piata de actiuni din 1973 Planul de lansare a primei Burse de Valori din Scotia, dupa aproape 50 de ani de absenta a unei piete proprii de actiuni, este tot mai aproape de concretizare.

Corporate Report: De la marii producatori, care pun pariuri tot mai mari pe vehiculele electrice

In 1900, o treime din masinile din America mergeau pe volti. Apoi, petrolul a inceput sa tasneasca in Texas. Mai ieftina decat bateriile si mai usor de completat in rezervoare, benzina a alimentat expansiunea automobilelor produse in serie. De atunci, costurile si grijile pentru autonomia redusa au mentinut vehiculele electrice VE) intr-o nisa. Tesla, care a facut ca bateriile sa devina din nou sexy in ultimul deceniu, a produs anul trecut numai 250. 000 de unitati, o fractiune din ce arunca anual pe piata Volkswagen si Toyota. Pentru fiecare din cele cam doua milioane de VE si hibride cu incarcare care combina bateriile cu motoare cu ardere interna - MAI) vandute in 2018, producatorii au facut 50 de masini pe benzina sau motorina.

VIDEO Manchester City, victorie pe terenul rivalei Manchester United (2-0) / Titlul, tot mai aproape de formatia lui Guardiola

Manchester City a facut un pas urias catre castigarea titlului de campioana a Angliei la fotbal in acest sezon, dupa ce a reusit sa se impuna cu 2-0 pe terenul rivalei Manchester United, intr-un meci restanta contand pentru etapa a 31-a din Premier League, disputat miercuri seara.

Tot mai multe clase de invatamant profesional dual cu profil electric: Viitorii electricieni vor fi pregatiti si la Colegiul Tehnic Elie Radu din Ploiesti

Societatea de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, va finanta o clasa profesionale in sistem dual profil electric) la Colegiul Tehnic Elie Radu din Ploiesti. Saptamana trecuta, Electrica anuntase ca va sustine o astfel de clasa si la Colegiul Tehnic Mircea Cristea din Brasov. Nu este singura companie din domeniul energiei care finanteaza astfel de clase, in conditiile in care se confrunta cu lipsa de personal calificat.

Eurostat: Locurile de munca din Romania, printre cele mai periculoase din UE. Numarul de accidente mortale, mai mult decat dublu fata de media europeana

Locurile de munca din Romania sunt printre cele mai periculoase din Uniunea Europeana. In anul 2016, in Romania a fost inregistrata o rata standardizata de incidenta de 6,11 accidente mortale la 100. 000 de lucratori, mai mult decat dublu fata de media.

Profesorii din Polonia cer salarii mai mari

Circa 2000 de profesori veniti din intreaga Polonie au protestat, astazi, in fata ministerului invatamantului de la Varsovia, cerand salarii mai mari, in timp ce greva din sectorul educatiei intra in a treia saptamana, relateaza AFP.

ANALIZA EKATHIMERINI.COM PENTRU IANUARIE-APRILIE 2019: Bursa din Atena are cea mai buna evolutie din ultimii 20 de ani

Plus de aproape 27% de la inceputul anului curent Piata actiunilor din Grecia se bucura, in prezent, de cea mai buna perioada de patru luni de dupa 1999, dupa dificultatile care au afectat-o in 2018, conform unei analize ekathimerini. com, care arata ca indicele de referinta al Bursei din Atena ASE) a inregistrat un castig de 26,92% de la inceputul anului pana la data de 18 aprilie.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )