Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu ii ia apararea lui Alexandru Rafila: Este profund gresit si lipsit de orice urma de umanitate sa acuzi un copil de pacatele parintilor!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu ii ia apararea lui Alexandru Rafila: Este profund gresit si lipsit de orice urma de umanitate sa acuzi un copil de pacatele parintilor!

Marcel Ciolacu ii ia apararea lui Alexandru Rafila, dupa ce in spatiul public au aparut acuzatii defaimatoare legate de faptul ca tatal acestuia a fost membru al Securitatii. Liderul PSD sustine ca o persoana publica trebuie evaluata prin prisma traseului sau profesional si nu raportat la greselile parintilor. Tocmai de aceea, nici Ludovic Orban, fiu de capitan securist, nu trebuie evaluat decat prin prisma a ceea ce face in calitate de premier al Romaniei. continuă pe Antena3

Raluca Turcan: Marcel Ciolacu si-a depus candidatura, este in plin proces electoral, dar critica alegerile in care urmeaza sa intre (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan reactioneaza la declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a acuzat autoritatile ca trateaza cu dubla masura criza sanitara, in contextul in care scolile se.

MARCEL CIOLACU: Eugen Nicolicea nu mai este sustinut de partid pentru o noua candidatura la parlamentare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seara, ca Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea organizatiei locale din care face parte pentru o noua candidatura la alegerile parlamentare.

Secretul lui Alexandru Rafila s-a aflat. Cine a fost, de fapt, tatal sau si legaturile cu securitatea

Doctorul Alexandru Rafila, cel putin in aceasta perioada, a fost unul din cei mai vizibili vorbitori in timp de criza. Reprezentatul OMS pentru Romania, din punct de vedere profesional, doctorului Rafila nu i se poate reprosa nimic. Secretul lui Alexandru Rafila s-a aflat Profesorul Alexandru Rafila este in prezent seful Departamentului de microbiologie al Universitatii .

Constantin Iacov (Pro Romania): Numirea lui Alexandru Rafila pe lista PSD, parte dintr-un troc. Victor Ponta l-a plimbat de mana, Marcel Ciolacu l-a luat de nevasta. Asa s-a mai dus mitul unui medic bun (VIDEO)

Constantin Iacov a comentat, vineri, in direct pe B1 TV, candidatura lui Alexandru Rafila pe listele PSD la alegerile parlamentare si sustine ca mutarea face parte dintr-un troc politic. Nu candidezi la Pro.

ORBAN: Locul lui Alexandru Rafila nu e in PSD

Premierul Ludovic Orban considera ca decizia profesorului Alexandru Rafila de a se alatura PSD este una gresita, iar locul sau nu este in partidul lui Marcel Ciolacu, relateaza Hotnews.

Digi24: Alexandru Rafila, proaspat intrat in PSD, a dezvaluit ca nu a votat-o pe Dancila la prezidentiale si a explicat de ce. Ce spune despre Ciolacu

Profesorul Alexandru Rafila, care a intrat zilele acestea in PSD si va deschide lista candidatilor pentru Camera Deputatilor, s-a numarat in 2017 printre protestatarii care manifestau impotriva Ordonantei 13 a guvernului condus pe atunci de Sorin Grindeanu.

Alexandru Rafila, avere colosala. Cat de bogat e reprezentantul Romaniei la OMS

Ieri, intr-o conferinta de presa, PSD anunta candidatura doctorului Alexandru Rafila la Parlamentare, de pe listele de partid. Reprezentatul OMS pentru Romania, Alexandru Rafila, in afara de a fi un bun specialist, este si un om extrem de bogat. Cel putin asa arata declaratiile sale de avere. Alexandru Rafila, avere colosala Presa de weekend a .

Alexandru Rafila: Tatal meu a lucrat, pana in iunie 1949, in aparatul Securitatii, dar nu a fost implicat in masacrul taranilor. Nu vad unde e vina mea pentru ca sunt fiul tatalui meu (VIDEO)

Alexandru Rafila, candidat PSD la Camera Deputatilor, a confirmat duminica seara, pentru B1 TV, ca este fiul lui Alexandru Rafila senior, fost sef al Securitatii Arad. Presa a relatat recent ca seniorul a fost re.

Alexandru Rafila, veste soc despre intrarea in scenariul rosu. De ce nu este de acord cu inchiderea scolilor

In contextul in care rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 ajunge la 3, toate institutiile de invatamant din Bucuresti ar trebui sa intre in scenariul rosu, desfasurandu-si cursurile online. Cu toate acestea, reprezentantul Romaniei la OMS nu este de acord cu aceasta decizie, argumentand ca este vorba doar despre niste cifre. Propunerea lui Alexandru .

Alexandru Rafila rupe tacerea. Cati oameni se imbolnavesc zilnic, de fapt, in Romania. Cifra e alarmanta!

Numarul cazurilor de COVID-19 ne inspaimanta de la zi la zi, dar ceea ce poate nu stiu cetatenii este ca acest numar anuntat zilnic de catre Grupul de Comunicare Strategica nu reprezinta decat o parte extrem de mica fata de numarul persoanelor care au trecut prin aceasta infectie cu noul coronavirus. Alexandru Rafila a prezentat .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )