Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marcel Ciolacu: Banii tarii sunt pe mana Clanului Camatarilor liberali! Spitalele si scolile au ramas fara fonduri

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Banii tarii sunt pe mana Clanului Camatarilor liberali! Spitalele si scolile au ramas fara fonduri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca banii tarii au ajuns pe mana Clanului Camatarilor liberali, iar noua rectificare bugetara arata ca spitalele si scolile au ramas fara bani, la fel ca autoritatile locale. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Banii tarii sunt azi pe mana Clanului Camatarilor liberali

Marcel Ciolacu, liderul PSD, considera ca rectificarea bugetara a Guvernului demonstreaza ca banii a.

CIOLACU: Noua rectificare bugetara probeaza ca banii tarii sunt pe mana Clanului Camatarilor liberali

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pe pagina personala de Facebook ca noua rectificare bugetara propusa de Cabinetul Orban probeaza ca banii tarii sunt, in prezent, pe mana Clanului Camatarilor liberali.

CIOLACU: Noua rectificare bugetara a guvernului Orban probeaza ca banii tarii sunt azi pe mana Clanului Camatarilor liberali

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pe pagina personala de Facebook ca noua rectificare bugetara propusa de Cabinetul Orban probeaza ca banii tarii sunt, in prezent, pe mana Clanului Camatarilor liberali.

Ciolacu: Noua rectificare bugetara probeaza ca banii tarii sunt azi pe mana Clanului Camatarilor liberali

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca noua rectificare bugetara a Guvernului Orban probeaza ca banii tarii sunt azi pe mana Clanului Camatarilor liberali, iar banii ajung doar pentru 9 luni.

Marcel Ciolacu dezaproba noua rectificare bugetara a guvernului Orban: Deficitul bugetar va ajunge la 100 miliarde lei la finele anului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, critica din nou Guvernul Orban. Liderul social-democratilor afirma, joi, ca noua rectificare bugetara a Executivului probeaza ca banii tarii sunt azi pe mana Clanului.

PSD cere demisia premierului si ministrului Sanatatii. Marcel Ciolacu: Ajunge cu cinismul! (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut, luni, premierului Ludovic Orban si ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa-si prezinte demisiile. Liderul social-democrat a dat de inteles ca ei doi sunt vinovati pe.

MARCEL CIOLACU: Cred ca ne-a luat locul Iohannis, fiindca el se crede in opozitie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, raspunde acuzatiilor presedintelui Klaus Iohannis. pe care il catalogheaza drept un politruc care il cocoloseste pe seful Guvernului, Ludovic Orban. Ciolacu sustine ca PNL este responsabil pentru starea sistemului sanitar, afirmand ca 17 din ultimii 30 de ani acest domeniu a fost condus de liberali.

MARCEL CIOLACU, DESPRE VICTORIA MAIEI SANDU: O confirmare a dorintei majoritatii cetatenilor Republicii Moldova de apropiere strategica de Europa si de Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoria Maiei Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova reprezinta o confirmare a dorintei majoritatii cetatenilor acestei tari de apropiere strategica de Europa si de Romania.

Marcel Ciolacu, despre presedinte: Cred ca mi-a luat locul Iohannis, fiindca el se crede in Opozitie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seara, ca are momente cand se intreaba daca Iohannis i-a luat locul, fiindca se crede in Opozitie. El il acuza pe presedinte ca a intrat intr-o lupta politica ce nu ii apartine si ii reaminteste ca are alt rol constitutional.

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare catre Klaus Iohannis si liderii partidelor de a adopta de urgenta un Pact pentru Sanatate

Marcel Ciolacu a anuntat ca a transmis miercuri sefului statului si celorlalti lideri ai partidelor parlamentare solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sanatate. Liderul PSD precizeaza ca este nevoie de o actiune unitata pentru viata si siguranta romanilor si indeamna ceilalti presedinti ai formatiunilor parlamentare sa renunte la conflict si vrajba.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )