Libnet.ro
UNICEF

21:30

MARCEL CIOLACU: Cred ca ne-a luat locul Iohannis, fiindca el se crede in opozitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Cred ca ne-a luat locul Iohannis, fiindca el se crede in opozitie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, raspunde acuzatiilor presedintelui Klaus Iohannis. pe care il catalogheaza drept un politruc care il cocoloseste pe seful Guvernului, Ludovic Orban. Ciolacu sustine ca PNL este responsabil pentru starea sistemului sanitar, afirmand ca 17 din ultimii 30 de ani acest domeniu a fost condus de liberali. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: Cred ca ne-a luat locul Iohannis, fiindca el se crede in opozitie. Orban e cel mai slab premier din ultimii 30 de ani

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, raspunde acuzatiilor presedintelui Klaus Iohannis. pe care il catalogheaza drept un politruc care il cocoloseste pe seful Guvernului, Ludovic Orban. Ciolacu sustine ca PNL este responsabil pentru starea sistemului sanitar, afirmand ca 17 din ultimii 30 de ani acest domeniu a fost condus de liberali.

Marcel Ciolacu, despre presedinte: Cred ca mi-a luat locul Iohannis, fiindca el se crede in Opozitie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seara, ca are momente cand se intreaba daca Iohannis i-a luat locul, fiindca se crede in Opozitie. El il acuza pe presedinte ca a intrat intr-o lupta politica ce nu ii apartine si ii reaminteste ca are alt rol constitutional.

Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru presedinte: Iohannis, te cateri pe cadavre fara rusine pentru a tine la putere guvernul Mortii!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a reactionat dur, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a precizat ca PSD este vinovatul moral pentru incendiul de la ATI COVID Piatra Neamt, in urma caruia au murit arse 10 persoane.

Klaus Iohannis: Autoritatile locale PSD-iste au aplicat masurile anti-COVID dupa ureche Marcel Ciolacu: Uita-te pe harta, Iohannis, si lasa alegerile, ca le vei pierde!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD este vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt deoarece in multii ani in care a fost la guvernare la nivel central si local aproape a adus in.

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare catre Klaus Iohannis si liderii partidelor de a adopta de urgenta un Pact pentru Sanatate

Marcel Ciolacu a anuntat ca a transmis miercuri sefului statului si celorlalti lideri ai partidelor parlamentare solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sanatate. Liderul PSD precizeaza ca este nevoie de o actiune unitata pentru viata si siguranta romanilor si indeamna ceilalti presedinti ai formatiunilor parlamentare sa renunte la conflict si vrajba.

Marcel Ciolacu, scrisoare catre Klaus Iohannis si liderii partidelor politice: Am solicitat adoptarea de urgenta a unui Pact pentru Sanatate

Presedintele PSD Marcel Ciolacu anunta, miercuri, ca a transmis o scrisoare catre presedintele Klaus Iohannis si presedintii tuturor partidelor politice prin care solicita semnarea unui pact comun pentru.

Marcel Ciolacu le cere lui Iohannis si celorlalte partide parlamentare sa adopte de urgenta un Pact pentru Sanatate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca a transmis miercuri sefului statului si celorlalti lideri ai partidelor parlamentare solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sanatate. Liderul social-democrat precizeaza ca este nevoie de o actiune unitata pentru viata si siguranta romanilor si indeamna ceilalti presedinti ai formatiunilor parlamentare sa renunte la conflict si vrajba.

Marcel Ciolacu: E timpul sa nu mai paseze raspunderea, ci sa isi asume deciziile!

Marcel Ciolacu cere presedintelui Klaus Iohannis si premierului Ludovic Orban sa nu mai paseze raspunderea, ci sa isi asume deciziile privind sistemul de sanatate in Romania.

Marcel Ciolacu sustine ca sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt avea autoritzatie de functionare de la DSP

Liderul social democratilor, Marcel Ciolacu sustine ca sectia ATI de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt avea autorizatie de functionare, atat pentru etajul 3 cat si pentru etajul 2, locul in care.

Ciolacu i-a scris lui Iohannis si ii cere din nou sa semneze Pactul pentru Sanatate

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, o scrisoare catre presedintele Klaus Iohannis si presedintii tuturor partidelor politice prin care solicita semnarea unui pact comun pentru sanatate. Ciolacu sustine ca pactul ar garanta romanilor ca, indiferent cine va fi la conducerea tarii, sanatatea va fi prioritatea absoluta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )