Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marcel Ciolacu, dupa ce Eugen Teodorovici a anuntat ca da PSD in judecata: Avem felul nostru de a iesi dintr-o infrangere mai demn, mai nedemn, mai penibil, mai putin penibil (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu, dupa ce Eugen Teodorovici a anuntat ca da PSD in judecata: Avem felul nostru de a iesi dintr-o infrangere mai demn, mai nedemn, mai penibil, mai putin penibil (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat, dupa ce Eugen Teodorovici, a carui functie de presedinte executiv a fost dizolvata dupa demisiile colegilor sai din CExN, a afirmat ca da in. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, despre Eugen Teodorovici: Nu a fost obligat sa demisioneze. Functia lui nu mai era valida (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat marti searam dupa sedinta CEx a PSD, care este situatia lui Eugen Teodorovici care a refuzat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al.

Mihai Fifor, dupa ce Eugen Teodorovici l-a facut sobolan: Un moment impetuos. E nevoie si de oameni impetuosi in politica romaneasca

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor sustine ca este nevoie de oameni impetuosi in politica romaneasca, asa cum este Eugen Teodorovici, si ca nu este suparat pe acesta, desi are un temperament vulcanic si uneori un limbaj colorat. Fifor a reactionat astfel dupa ce marti seara, dupa sedinta CEx in care conducerea partidului a demisionat, Eugen Teodorovici l-ar fi cautat intreband unde este sobolanul. De asemenea, Mihai Fifor, omul de casa al Vioricai Dancila, s-a repliat repede, laudandu-l pe noul lider al PSD, Marcel Ciolacu, un om cu foarte multa experienta politica.

Pretendentii la sefia PSD incep atacurile la adresa lui Dancila Marcel Ciolacu: Rezultatul este unul dezastruos. PSD are nevoie de un nou inceput

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a postat luni, pe Facebook o declaratie prin care atrage atentia ca rezultatul este unul dezastruos pentru PSD si ca partidul are nevoie de un nou inceput. Declaratia vine in contextul in care Ciolacu isi doreste sefia PSD dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale. De altfel, lideri ca Gabriela Firea si Niculae Badalau au cerut public un congres extraordinar.

Cine este Marcel Ciolacu, noul presedinte interimar al PSD. Ce legaturi are liderul PSD cu Omar Hayssam

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia de la conducerea partidului, in urma rezultatelor de la alegerile prezidentiale. Presedintele Camerei Deputatilor 5.

Marcel Ciolacu, dupa pierderea alegerilor de catre PSD: Sa fim cinstiti, este un rezultat dezastruos

Sa fim cinstiti, este un rezultat dezastruos. Acesta este titlul mesajului despre alegeri postat pe Facebook de catre deputatul PSD, Marcel Ciolacu. Reactia vine dupa ce partidul sau contabilizeaza una dintre cele mai evidente infrangeri, de la infiintare.

MARCEL CIOLACU: Vrem sa organizam Congresul PSD in luna februarie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ca doreste organizarea Congresului ordinar al PSD cel mai probabil in luna februarie a anului viitor.

Marcel Ciolacu: Gabriel Oprea nu e vicepresedinte PSD Viorica Dancila: Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

Noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Gabriel Oprea nu este membru al PSD si nici vicepresedinte al partidului. La randul sau, Viorica Dancila a precizat ca toate protocoalele pe care le-a semnat in vederea sustinerii in turul doi al alegerilor prezidentiale nu mai sunt valabile.

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD

Dupa demisia Vioricai Dancila din functie, Marcel Ciolacu a fost numit presedinte interimar al PSD, a anuntat liderul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, la finalul sedintei Comitetului Executiv, desfasurata la sediul central al partidului, marti seara.

Marcel Ciolacu devine presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a demisionat din functie, in locul sau fiind numit presedinte interimar Marcel Ciolacu, a anuntat liderul PSD Sector 1, Dan Tudorache, la finalul sedintei CExN. Potrivit.

Marcel Ciolacu: Aceasta etapa a excluderilor din PSD a fost depasita, acum este momentul includerilor Ce spune presedintele interimar despre eventuale reveniri in partid (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat ca a inceput sa creeze un calendar pentru alegerile din organizatii. Cum era normal, azi de dimineata, au lipsit trei colegi eurodeputati, ce aveau .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )