Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marcel Ciolacu, dupa ce a fost ales oficial presedinte al PSD: Vreau sa avem o cu totul si cu totul alta abordare atat in interiorul partidului, cat si fata de romani (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu, dupa ce a fost ales oficial presedinte al PSD: Vreau sa avem o cu totul si cu totul alta abordare atat in interiorul partidului, cat si fata de romani (VIDEO)

Marcel Ciolacua fost ales oficial presedinte al PSD, cu 1. 310 voturi din cele 1. 450 valabil exprimatela Congresul extraordinar de sambata, si a facut apel la o cutotul si cu totul alta. continuă pe B1

Marcel Ciolacu a fost ales oficial presedinte al PSD

Marcel Ciolacu, care asigura pana prezent sefia interimara a PSD, a fost ales oficial presedinte al formatiunii, cu 1. 310 voturi. stire in curs de actualizare .

Marcel Ciolacu a fost ales presedinte al Partidului Social Democrat

Marcel Ciolacu a fost ales presedinte al Partidului Social Democrat in urma votului exprimat de catre cei 1. 460 de delegati din cele 39 de centre regionale organizate, astazi, in cadrul congresului extraordinar al partidului.

Marcel Ciolacu: Obiectivul e sa avem cei mai multi alesi locali. Decontul mi-l asum eu in totalitate. Cine castiga localele castiga si parlamentarele

Marcel Ciolacu a fost ales sambata presedinte al PSD cu 1. 310 voturi. La finalul evenimentului, acesta a declarat ca obiectivul PSD este sa castige alegerile locale, subliniind ca isi asuma decontul pentru un eventual esec. Totodata, Ciolacu a raspuns si la criticile lui Dumitru Buzatu, afirmand ca atunci cand se uita in oglinda vede exact cat de inalt si cat de mare este.

Marcel Ciolacu: Plecarea lui Daniel Breaz din PSD mi se pare rusinoasa. imi amintesc cum se milogea la Liviu Dragnea si il ruga frumos sa fie macar o luna ministru (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, catalogheaza drept rusinoasa plecarea fostului ministru al Culturii, Daniel Breaz, din PSD, despre care spune ca in trecut, acesta s-a milogit la Liviu Dragnea,.

Marcel Ciolacu, ales presedinte al PSD Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi

Marcel Ciolacu a fost ales sambata presedinte al Partidului Social Democrat, cu 1. 310 voturi, in timp ce contracandidatul sau Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi.

Marcel Ciolacu a dat lovitura in PSD. I-a convins pe toti: rezultatele alegerilor din partid

Marcel Ciolacu a fost ales presedintele PSD in urma votului online, cu un rezultat zdrobitor. Ma simt implinit ca am reusit sa facem cea mai performanta echipa. Rezultatele alegerilor: Marcel Ciolacu a fost ales presedinte PSD Astazi, in jurul orei 14, Robert Cazanciuc anunta inceperea procedurii de vot si citea raportul comisiei de propuneri, adoptat .

Marcel Ciolacu, ales sef PSD cu peste 1.300 de voturi

Marcel Ciolacu a fost ales sef PSD cu peste 1. 300 de voturi. Ma simt implinit in visul meu si al domnului Stanescu, ca am reusit sa facem cea mai performanta echipa a PSD, a declarat social-democratul dupa rezultatul votului.

VIDEO Marcel Ciolacu este noul presedinte al PSD: Ma simt implinit ca am reusit sa facem cea mai performanta echipa Grindeanu si Dincu cooptati in noua conducere Eugen Teodorovici nu a participat la eveniment

Social democratii si-au ales sambata noua conducere a partidului. Astfel, Marcel Ciolacu a fost validat pe postul de presedinte al partidului cu 1310 voturi in timp ce contracandidatul sau Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi. Noii intrati in conducerea PSD sunt Sorin Grindeanu din postura de prim-vicepresedinte si Vasile Dincu -presedinte al Consiliului National al PSD. De precizat este ca Teodorovici, desi a candidat impotriva lui Ciolacu, a fost absent de la eveniment.

Marcel Ciolacu, la Congres: Au fost cazuri cand munca noastra a fost irosita de cei care au crezut ca pot folosi PSD ca pe o cheie la usile justitiei. in mandatul meu, PSD va ramane strict pe agenda romanilor (VIDEO)

Marcel Ciolacua sustinut o declaratie la Congresul PSD de sambata, unde candideaza pentru a obtine pozitia plina de presedinte al formatiunii social-democrate. in prezent, el asigura interimatul funct.

Cine sunt cei 16 lideri care vor face parte din echipa lui Marcel Ciolacu. Echipa completa de conducere

Congresul extraordinar al PSD are loc sambata la Palatul Parlamentului. in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici, care nu a venit insa la Congres, in semn de protest fata de Marcel Ciolacu. Actualul presedinte interimar al PSD a venit cu o echipa de conducere in care se regasesc Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stanescu si Vasile Dincu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )