Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ludovic Orban raspunde acuzatiilor lui Marcel Ciolacu: Desfid toata demagogia gaunoasa referitoare la tunuri si tepe in timpul guvernarii PNL. Niciodata nu am luat un leu care nu mi s-a cuvenit (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban raspunde acuzatiilor lui Marcel Ciolacu: Desfid toata demagogia gaunoasa referitoare la tunuri si tepe in timpul guvernarii PNL. Niciodata nu am luat un leu care nu mi s-a cuvenit (VIDEO)

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit miercuri intr-o sedinta comuna in care premierul Ludovic Orban a prezentat raportul privind masurile luate de Guvern pentru limitarea raspandirii coronavirusului,. continuă pe B1

Liberalul Florin Roman raspunde acuzatiilor lui Marcel Ciolacu: Serios? Adrian Nastase si Liviu Dragnea ai cui presedinti au fost?

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a reactionat dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat guvernarea PNL ca a aruncat tara in haos, a pierdut controlul in lupta cu epidemia de coronavirus si ca a.

Ludovic Orban ii da replica lui Ciolacu: Nu ati inteles nimic. Nu mai poti sa faci politica bazat pe minciuna

Ludovic Orban i-a raspuns, in Parlament, liderului PSD, Marcel Ciolacu, care acuza liberalii ca au incalcat toate promisiunile facute romanilor si ca au esuat in gestionarea pandemiei si in relansarea economiei.

Marcel Ciolacu, catre Orban: Va deranjeaza ca s-a aflat cum ati jefuit bugetul public sub umbrela starii de urgenta

Vorbe dure aruncate in plenul Parlamentului! Marcel Ciolacu, liderul PSD si al Camerei Deputatilor, i-a transmis premierului Ludovic Orban, dupa ce acesta a prezentat raportul privind deschiderea scolilor si organizarea alegerilor locale in conditii de pandemie, ca a scapat situatia de sub control si ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului, luni, pe 17 august.

Marcel Ciolacu, catre PNL: Pe 17 august, PSD va depune motiunea de cenzura. Trebuie sa plecati acasa sau la puscarie, in functie de faptele fiecaruia

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc miercuri, de la ora 13. 00, intr-o sedinta comuna in care premierul Ludovic Orban prezinta raportul privind masurile luate de Guvern pentru limitarea raspandirii.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru PNL: Pe 17 august, PSD va depune motiunea de cenzura. Trebuie sa plecati acasa sau la puscarie, in functie de faptele fiecaruia (VIDEO)

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit miercuri, de la ora 13. 00, intr-o sedinta comuna in care premierul Ludovic Orban a prezentat raportul privind masurile luate de Guvern pentru limitarea raspandirii.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motiunea de cenzura pe care PSD o va depune in Parlament impotriva Guvernului Orban, va trece cu peste 250 de voturi.

Scandal in PSD! Teodorovici, la cutite cu Marcel Ciolacu: Trebuie sa isi asume batalii politice

Eugen Teodorovici l-a criticat dur liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunand nu si-a asumat batalii politice si ca din cauza lui partidul nu reuseste sa acumuleze capital electoral.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul a aparat locurile de munca pe perioada crizei economice declansate de epidemia de COVID-19

Guvernul PNL a aparat locurile de munca pe toata perioada crizei economice declansate de epidemia de COVID-19, a declarat, astazi, prim-ministrul Ludovic Orban, in plenul Parlamentului.

LUDOVIC ORBAN: Decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida sustinut de PSD - una gresita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca este gresita decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida la Primaria Sectorului 2 sustinut de PSD.

Ludovic Orban: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul are in vedere prelungirea starii de alerta, care expira la data de 16 august 2020. Ludovic Orban: Starea de alerta ar putea fi prelun.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )