Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marcel Ciolacu, reactie la deciziile CCR: Ludovic Orban, daca nu ar fi las, si-ar da demisia

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, reactie la deciziile CCR: Ludovic Orban, daca nu ar fi las, si-ar da demisia

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, reactioneaza la cele doua decizii prin care CCR a declarat neconstitutionale doua demersuri ale Guvernului de a-si angaja raspunderea in fata Parlamentului. Marcel Ciolacu ii cere lui Orban sa retraga proiectul de angajare a raspunderii pe legea electorala, aflat azi pe ordinea de zi a Parlamentului. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, reactie dupa infrangerea la CCR: Asa Curte, asa decizii

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca nu este de acord cu decizia Curtii Constitutionale, care a admis sesizarea PSD asupra proiectului in domeniul transportului de persoane, pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea.

MARCEL CIOLACU: Presupun ca joi vom depune motiunea de cenzura

ACTUALIZARE - Partidul condus de Melescanu anunta ca va vota motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Parlamentarii PNL nu vor vota nicio motiune de cenzura. --- Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, presedinte interimar al PSD, a declarat, marti, ca este posibil ca social-democratii sa depuna motiunea de cenzura joi, dupa ce Guvernul isi va angaja raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Marcel Ciolacu, anunt despre motiunea de cenzura: Avem textul semnat de PSD si UDMR

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca imediat ce premierul Ludovic Orban isi va angaja raspunderea pe revenirea la alegerea primarilor in doua tururi va fi depusa motiune de cenzura. Ciolacu a explicat ca parlamentarii PSD si UDMR au semnat textul motiunii.

MARCEL CIOLACU: Maine dimineata depunem motiune de cenzura

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va fi depusa joi dimineata, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, presedinte interimar al PSD, conform Agerpres.

Marcel Ciolacu: PSD depune joi motiunea de cenzura. Nu avem matematic numarul de voturi necesare

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca social-democratii vor depune, joi, motiunea de cenzura impotriva guvernului Orban, precizand insa ca, matematic, acestia nu numarul de voturi.

Marcel Ciolacu: Joi dimineata depunem motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va fi depusa joi dimineata, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura, pentru care am strans deja toate semnaturile necesare, va trece

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost semnata de parlamentari PSD si UDMR si va trece, crede Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, potrivit Agerpres. Avem pe 28 votul pe.

Ludovic Orban, dupa ce CCR a admis sesizarea PSD privind abrogarea OUG 51: Nu sunt de acord cu decizia Curtii. O sa cautam solutii

Premierul Ludovic Orban a reactionat, miercuri, dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala auadmis sesizarea PSD pe tema abrogarii OUG 51, care vizeaza transportul de persoane. Seful.

Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Ce a anuntat chiar acum Klaus Iohannis

Se desfasoara o sesiune si astept cu mare interes sa vad ce decide Parlamentul, a spus Klaus Iohannis, despre preupusa demisie a lui Ludovic Orban. Premierul a fost contestat de catre PSD inca de la inceputul mandatului Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Luni seara la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis a fost intrebat daca .

Iohannis: Daca va trece motiunea de cenzura, tot pe Ludovic Orban il voi propune premier (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca viitorul premier pe care il va propune va fi tot Ludovic Orban. intrebat daca Orban ar trebui sa demisioneze pentru a grabi organizarea alegerilor anticipate, Iohannis .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )