Libnet.ro
UNICEF

08:15

Marcel Ciolacu: Ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc. Aceasta pandemie, extrem de prost gestionata, ne-a furat toate aceste bucurii

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc. Aceasta pandemie, extrem de prost gestionata, ne-a furat toate aceste bucurii

Politicienii au transmis, pe canale oficiale sau in postari pe Facebook, mesaje de Ziua Nationala, ce amintesc de trecut, de Marea Unire, dar si de prezent, de alegeri si de criza coronavirusului. continuă pe Antena3

Ciolacu: De Ziua Nationala, ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc; aceasta pandemie, extrem de prost gestionata, ne-a furat toate aceste bucurii

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, afirma, marti, ca, de Ziua Nationala, ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc. Aceasta pandemie, extrem de prost gestionata, ne-a furat toate aceste bucurii, a afirmat Ciolacu, indemnand oamenii sa apere tara de un dusman invizibil, cu care s-au luptat prea putin si prea haotic pana acum.

MARCEL CIOLACU: De Ziua Nationala ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc

Ziua Nationala ar trebui sa fie un prilej pentru a ne bucura de traditie, familie si prieteni, insa pandemia le-a rapit romanilor aceste bucurii, afirma presedintele PSD, Marcel Ciolacu, intr-un mesaj transmis azi, pe Facebook.

Marcel Ciolacu: De Ziua Nationala ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc. Pandemia ne-a furat aceste bucurii

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul MarcelCiolacu, a afirmat caZiua Nationala ar trebui sa fie un prilej pentru a ne bucura de traditie, familie si prieteni, insa pandemia le-a.

Marcel Ciolacu: Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile. Klaus Iohannis minte

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea.

Marcel Ciolacu: Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe o retea sociala in care promite romanilor, in contextul Zilei Nationale, ca Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape.

Marcel Ciolacu rabufneste: Iohannis minte din nou!

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, il acuza pe Klaus Iohannis ca minte, in conditiile in care acesta a declarat, luni, ca legea redeschiderii pietelor nu a ajuns, inca, la domnia sa.

Surse: Marcel Ciolacu nu merge la ceremonia de 1 Decembrie organizata in Capitala. Ce va face liderul PSD de Ziua Romaniei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu va participa la ceremonia de 1 Decembrie organizata in Bucuresti, ci ca va merge in judetul in care candideaza, Buzau, sustin surse politice pentru Adevarul.

Ce face Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, inainte de fiecare emisiune televizata

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu participa la nicio emisiune pana nu-si face un test rapid pentru detectarea COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )