Libnet.ro
UNICEF

20:15

Marcel Vela: Zborurile catre si dinspre Franta si Germania, suspendate pentru 14 zile

Antena3 Antena3,
Marcel Vela: Zborurile catre si dinspre Franta si Germania, suspendate pentru 14 zile

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca de miercuri, de la ora 23, se suspenda toate zborurile catre si dinspre Franta si Germania, pe o perioada de 14 zile. Zborurile umanitare sunt exceptate de la aceasta regula. continuă pe Antena3

ORDONANTA MILITARA: Circulatia persoanelor peste 65 de ani, permisa intre orele 11 si 13 Zborurile spre si dinspre Franta si Germania, suspendate pentru 14 zile. Vela: Iesirea din criza depinde de noi toti (VIDEO)

Ministrul Internelor Marcel Vela a prezentat, marti seara, continutul Ordonantei militare care prevede noi restrictii impuse de autoritaati in contextul raspandiri cazurilor de contaminare cu noul.

MARCEL VELA: Internarile pentru operatii si investigatii medicale vor fi suspendate incepand de marti

Internarile pentru operatii si investigatii medicale sunt suspendate pentru 14 zile incepand de marti, iar in termen de 48 de ore vor fi externati toti pacientii care nu sunt urgente si nu necesita obligatoriu ingrijiri medicale, conform deciziei avizate de ministrul de Interne Marcel Vela.

Cati romani au urmarit la TV noile restrictii anuntate de ministrul Marcel Vela: Digi24, cele mai mari audiente din istoria postului

Milioane de romani au urmarit sambata seara, 21 martie, din fata televizoarelor,anuntul facut de ministrul de interne Marcel Vela si de catre secretarul de stat Raed Arafat in legatura cu noile masuri luate de autoritati privind pandemia de coronavirus.

Secretul din trecutul lui Marcel Vela. Cum a fost la un pas sa ajunga staret la manastire

Ministrul Afacerilor Interne a fost la un pas de a-si rata cariera, pentru ca-si dorea sa urmeze calea Domnului. Marcel Vela a fost extrem de aproape de a se face staret la o manastire. Ce povesteste acesta despre trecutul lui si despre drumul pe care l-a respins, ajungand astfel ministru? Marcel Vela, la un pas .

VIDEO Marcel Vela prezinta a treia ordonanta militara, care instituie practic carantina in Romania: Se interzic deplasarile de la domiciliu, cu cateva exceptii Pensionarii au voie sa paraseasca locuintele intre orele 11-13

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a prezentat marti seara continutul ordonantei militare numarul 3, care inaspreste sensibil restrictiile de circulatie, pentru a preveni propagarea epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de maine, de la ora 12,00, persoanele de peste 65 de ani vor putea parasi locuintele intre orele 11,00 si 13,00. Citeste in atasament ordonanta militara nr 3.

Marcel Vela, Bogdan Despescu si Raed Arafat, declaratii de presa la MAI, la ora 22.00

Ministrul de Interne, Marcel Vela, impreuna cu secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, vor sustine o declaratie de presa, marti seara, la ora 22. 00, la sediul MAI.

Seful de cabinet al lui Marcel Vela: Nu subestimati pericolul!

Seful de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, Traian Berbeceanu, atentioneaza ca Romania a devenit deja zona galbena de infectare cu COVID-19, dupa ce numarul bolnavilor a depasit 500.

Un preot din Prahova, mesaj controversat dupa anuntul facut de ministrul Marcel Vela. Toata lumea s-a aratat indignata

Un preot din Prahova a scris un mesaj ciudat la scurt timp dupa ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat noile restrictii. Unele dintre acestea fiind valabile si pentru preoti de a-si tine slujbele online sau la TV.

Victor Ponta, reactie dupa restrictiile anuntate de Marcel Vela: Sunt nemultumit de faptul ca nu s-a luat masura necesara in acest moment

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, s-a declarat nemultumit de restrictiile anuntate de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Marcel Vela, mesaj pentru romani: Absenta celor dragi este dureroasa, dar pierderea lor poate fi tragica.Ramaneti in case!

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, le-a transmis romanilor ca sta in puterea fiecaruia dintre noi sa gaseasca resursele necesare pentru depasirea acestei crize si le-a cerut sa nu se mai expuna, pe ei si pe ai lor, infectarii cu coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )