Libnet.ro
UNICEF

22:15

Caru cu vedete: Un fotbalist italian a dezvaluit motivul pentru care s-a despartit de Madalina Ghenea; Secrete din culisele meseriei de prezentator TV. Cum a invatat Geanina Ilies sa se machieze si de ce se trezea la 3 dimineata

Hotnews Hotnews,
 Caru cu vedete: Un fotbalist italian a dezvaluit motivul pentru care s-a despartit de Madalina Ghenea; Secrete din culisele meseriei de prezentator TV. Cum a invatat Geanina Ilies sa se machieze si de ce se trezea la 3 dimineata

Vedetele au iesit la vot si la scrutinul al doilea. Elena Lasconi a fost sa voteze cu patrupedul ei in brate. Si Flora Nastase a iesit pe frigul de afara sa voteze cu. Mihai Morar dezvaluie secretul casniciei de 13 ani: Am o nevasta mult mai desteapta decat mine. Mihai Morar a recunoscut ca orgoliul l-a determinat sa. continuă pe Hotnews

Telekom Sport: Un fotbalist italian a dezvaluit motivul pentru care s-a despartit de Madalina Ghenea

Marco Borriello, 37 de ani, fost atacant la AC Milan, AS Roma si Juventus, a dezvaluit motivul pentru care relatiile sale cu femei precum Madalina Ghenea sau Nina Senicar n-au functionat.

Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze. Ce a dezvaluit public, chiar azi

Fostul premier Adrian Nastase nu are voie sa voteze, astfel ca, de aceasta data, a putut doar sa transmita simpatizantilor un mesaj, pentru a actiona precum el, daca ar putea. Motivul pentru care nu are voie sa isi exprime optiunea? Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze Adrian Nastase nu are voie .

Caz halucinant: Un roman s-a sinucis intr-un penitenciar. Motivul pentru care barbatul fusese condamnat

Un barbat de origine romana s-a sinucis in penitenciarul din Bologna, dupa ce a fost condamnat pe viata pentru uciderea in bataie a unui batran, in urma cu patru ani. Romanul a sustinut ca este.

Elena Basescu si cei trei copii, imagine de familie. Motivul nebanuit pentru care s-au imbracat toti la fel

Elena Basescu s-a asortat cu cei trei copii. Fiica fostului presedinte al Romaniei a creat un adevarat tablou de familie in ultima sesiune foto. Cum au reactionat cei care o urmaresc pe retelele de socializare si care a fost motivul pentru care si-au facut vestimentatii la fel? Elena Basescu s-a asortat cu cei trei copii .

Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu. Motivul nebanuit care a starnit gelozia Elenei

Plin de manie si lipsuri, nevoi si slabiciuni, asa a trait de cand a venit pe lume si pana a ajuns sa dicteze. Si-a ascuns bine umilintele si frustarile, dar si capacitatea de a iubi. Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu, care a starnit gelozia Elenei. Imagini .

Cod Rutier 2019. Greseala pentru care soferii platesc scump. Raportul politistilor este ingrijorator

Legislatia romaneasca are zero toleranta privind consumul de alcool la volan. Orice conducator auto care conduce un autoturism dupa ce a consumat bauturi alcoolice va fi pedepsit conform legii. Alcoolul afecteaza reactiile, incetineste reflexele, dimuneaza coordonarea motrica si il face pe sofer sa subestimeze pericolele reale. Alcoolul este asociat cu un comportament riscant si, din .

Motivul inedit pentru care un barbat din Alba a incendiat masina unui cunoscut

Un barbat din orasul Cugir a fost retinut pentru instigare la distrugere dupa ce, pe fondul geloziei, ar fi determinat un tanar sa incendieze masina unui cunoscut, fapta petrecuta in februarie, potrivit unui.

Motivul pentru care mii de familii din Buzau stau in frig

Aproape 4000 de familii din Buzau stau astazi in frig, fie ca se vor afla acasa, la scoala sau la serviciu, daca sunt in zone in care caldura e asigurata de Regia Autonoma Municipala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )